Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 29, 2009 nie jesteś osamotniona :O ja już chcę iść do domu tzn.wyjść z pracy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 29, 2009 nie jesteś osamotniona :O ja już chcę iść do domu tzn.wyjść z pracy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 29, 2009 raaaaaaaaatuunkuuuuuuuuuuuuuu mi też:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 29, 2009 coś nam znowu kafe szwankuje, grrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 29, 2009 kuźwa....dlaczego akurat dziś??? jak mnie się nudzi :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 29, 2009 coś nam znowu kafe szwankuje, grrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Grudzień 29, 2009 helou :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 29, 2009 ooo :O jeszcze mi posta po pół godziny wysłało :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Grudzień 29, 2009 helou :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 29, 2009 sina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 29, 2009 sina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 29, 2009 co się dzisiaj dzieje ? :(:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 29, 2009 co się dzisiaj dzieje ? :(:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 29, 2009 Jest tu jeszcze ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***valkiria* 0 Napisano Grudzień 29, 2009 wszyscy poszli na o2 :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 29, 2009 poważnie?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***valkiria* 0 Napisano Grudzień 29, 2009 a widzisz jak toto cos dziala// :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 29, 2009 Właśnie widze........coś do doopy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***valkiria* 0 Napisano Grudzień 29, 2009 do innych czesci ciala tez...:O spadam stad az zrobia tu porzadek... calusy dla stalych bywalcow;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...Iwaaa.... 0 Napisano Grudzień 30, 2009 Dzien Dobry:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 30, 2009 Iwcia.......... raczej dobry wieczór...... choc 1:47 to początek dnia...... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...Iwaaa.... 0 Napisano Grudzień 30, 2009 Diablo:) Chciałam obudzic naszego spiocha:) Ale ma twardy sen:) Ech :) Ide spac bo jutro mnie czeka ciezki dzien:) :o Spij spokojnie:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 30, 2009 Czyli dobrej nocki......... Leniuszek dopiero jutro z pracy napisze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 30, 2009 :D:D Śpię jak zabita i nie tylkow nocy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 30, 2009 jak ja to mówię, sen odgrywa bardzo ważną rolę w moim życiu i muszę mu poświęcić trochę więcej czasu:P wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 30, 2009 Cicha...masz zajebiste wytłumaczenie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 30, 2009 wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 30, 2009 a jak tam wczoraj? coś się przytrafiło w drodze do domu? :D czy minęła bezboleśnie? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 30, 2009 na szczęście nic się nie przytrafiło :P bo wiesz, ja mam długie stopy, które zwiększają moją przyczepność do podłoża :D:P:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach