inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 29, 2009 Widze że wiele osób zasiaduje na kafe a w pracy jest........................ moge się coś was zapytac??? :D :D :D :D.... tych którzy pracują oczywiście:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 29, 2009 Pytaj.....może ktoś odpowie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 29, 2009 Czy wasi szefowie nie kontrolują tego co wy robicie??........ bo na moje oko macie dosc sporo czasu..... :O :O :O :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 29, 2009 to był zjazd z oblodzonych schodów z przyklęknięciem ajjjć, kolano boli :(:( http://www.youtube.com/watch?v=TQQ6SfPZggw a pamiętacie tą piosenkę ?? leci w reklamie jakiegoś filmu i się normalnie po latach znowu w niej zakochałam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 29, 2009 leniwiec, mnie to chociaz od środka grzeje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 29, 2009 Diabeł....mój Boss nie kontroluje stron, na które wchodzę :D a pracę jak mam, to ją wykonuję :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 29, 2009 inteligentny---kontrolują, ale my jesteśmy na tyle sprytni i mądrzy UND YNTELYGENTNI, że robimy swoja robote słuzbową i mamy czas na kafe szefowie powinni być z nas dumni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 29, 2009 Cicha...pewnie że pamiętam :D Piałam do wykonawcy...i dalej pieję :D ech...te włosy PZU....nie powinnaś tego dopisywać, bo złapałam doła :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 29, 2009 kontrolują, lecz my jesteśmy na tyle madrzy, sprytni und yntelygentni, że sumiennie wykonujemy swoje obowiązki służbowe i mamy jesszcze czas na kafe, niczego przy tym niezaniedbując nasi szefowie powinni być z nas dumni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 29, 2009 i jeszcze kafe sie pieprzy i posty podwójnie wchodzą leniwiec---ale wiesz to nie jest wielka sztuka, żeby i Ciebie grzało od środka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 29, 2009 PZU....niby tak...ale przez zapylenie się nie da...a jak na razie inaczej nie chcę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 29, 2009 To dobrze Leniuszku........... :D :D :D ........ PZU : okey,dobrze.... wasi szefowie muszą byc szcześliwi z waszych wykonywanych przez was obowiązków mnie też się kafe wali szczególnie wieczór .......... o kurczątko.............. wczoraj z kafe skończyłem chyba o 22:30.......... a teraz wstałem o 9:30 mam chwile i znów usiadłem......... Leniuszku możesz podac swoje gg?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 29, 2009 ladaco :D Diabeł...nie pamiętam :O ale jak będę pisać z domu, to Ci podam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 29, 2009 leniwiec--może diabeł przez gg chce Cie zapylić:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 29, 2009 Okey...... dzisiaj wieczór-----jeśli to możliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 29, 2009 ladaco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 29, 2009 acha a niemówiłam, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 29, 2009 PZU...hahahaha... a myślisz, że przez gg się da?? masz w tym doświadczenie? :P ladaco....ja już po kawie a teraz piję POWERADE :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 29, 2009 leniwiec, jeszcze nie próbowałam, moje pzu zostało poczete w sposób naturalny ale wiesz ta dzisiejsza technika:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Grudzień 29, 2009 Czy można? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 29, 2009 leniwiec jeszcze nie próbowałam, moje pzu było poczęte w sposób naturalny ale wiesz ta dzisiejsza technika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 29, 2009 a mnie się kawa wylała :( zalana drukarka, papier, myszka, cały przybornik aż kapało na podłogę :O Ale mam już drugą :D:D You know I love you, I always will My mind's made up by the way that I feel There's no beginning, there'll be no end Cause on my love you can depend ♫♫♫♫♫♫ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 29, 2009 brum....to wolny kraj :) Ladaco...Ty wyzyskiwaczu :O PZU....myślisz, że dzisiejsza technika podoła? :D Cicha...Ty lepiej idź do domu :O najpierw orzeł, teraz kawa...a za godzinę co będzie? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 29, 2009 cicha nic się nie martw, ze mnei taka łamaga że mam to conajmniej raz w tygodniu:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 29, 2009 leniwiec--warto spróbować, zawsze musi być ten pierwszy raz i wpis do księgi guinessa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 29, 2009 za godzinę będzie nic zesram sie a nie dam sie :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Grudzień 29, 2009 Ale czy wolny internet także :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 29, 2009 brum...a co ja...informatyk? :D Cicha....skoro planujesz się zesrać :O....to radzę Ci iść to WC :P PZU....o nie....ja się znajdę w księdze rekordów, a Ty będziesz się szczycić naszą znajomością nic z tego :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 29, 2009 aaaaaaa ratunku nudzi mi się :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 29, 2009 nie jesteś osamotniona :O ja już chcę iść do domu tzn.wyjść z pracy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach