rewq 0 Napisano Styczeń 12, 2010 nie bo ja mam siedmiomilowe buty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 12, 2010 ale u mnie zimno idę chyba po śniadanie :P Czy Wy wiecie, że nie palę już tydzień :D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 12, 2010 Cicha...jestem z Ciebie dumna tylko nie zacznij wciągać :P rewq----ale bez dziur?? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 12, 2010 ser ma dziury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 12, 2010 taaak....jak je myszy zrobią :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 12, 2010 myszy nie robią dziurów w serze :-P Leniwiec ty dzieciaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 12, 2010 on ma na pewno dziury w skarpetach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 12, 2010 skąd wiesz? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PZU orange Napisano Styczeń 12, 2010 czuć:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 12, 2010 PZU...nie chcę Cię martwić...ale skoro czujesz brzydki zapach...hm...to może sprawdź swoje skarpety :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 12, 2010 to pewnie to małe pzu tak podpiżdża bo przecież tyle miesięcy nie myte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 12, 2010 hahahahaha...Cicha..widze, że przed Tobą jeszcze wiele lat nauki zanim zostaniesz mamą :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PZU orange Napisano Styczeń 12, 2010 leniwiec bez obaw, gdyby to były moje to mam na tyle wyczulony węch że mogłabym zwymiotować, ale ten zapach zalatuje mi od warszawy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 12, 2010 hahahah....ale Ty przecież jesteś w Warszawie...czy się mylę? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PZU orange Napisano Styczeń 12, 2010 mylisz się :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 12, 2010 PZU...ponownie jesteś na L-4? :D Takiej to dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 12, 2010 Ja Poznań :-) a nogi myłem w zeszłym roku więc nie śmierdzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PZU orange Napisano Styczeń 12, 2010 nieeee ja ciężko pracuję:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 12, 2010 rewq---to masz szczęście :) Bo już zaczynałam Cie posądzać o te aromaty ;) PZU...to ja już nie kumam :O Pisalaś, że pracujeśz w W-wie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PZU orange Napisano Styczeń 12, 2010 nie, nic podobnego pracuje tam gdzie mieszkam..prawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 12, 2010 hmmm....chyba zacznę pić Bilobil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 12, 2010 Lecytyne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 12, 2010 rewq---a Tobie lecytyna pomogła? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 12, 2010 Leniwiec ja nie potrzebuję :-P bo żem jeszcze młody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 12, 2010 a ja jeszcze młodsza od Ciebie :P dziadku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 12, 2010 no co :(, przecież jesteś stareszy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 12, 2010 nie schlebiaj sobie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 12, 2010 nie musisz mi tego przypominac :-P ale najważniejsze że LIBIDO mam w normie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach