PZU 0 Napisano Styczeń 20, 2010 klon-a cóż to za humor z samego rana:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 20, 2010 PZU, Klon :D ladaco...ok, twa wola :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Styczeń 20, 2010 Po czym można rozpoznać, że się przegrało życie ? :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 20, 2010 nie ma czegos takiego jak przegrane zycie klon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 20, 2010 PZU...jest :O niestety :O ja przegrałam życie....jestem sama...nieszcześliwa...nikt mnie nie kocha....to tyle :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 20, 2010 Leniwiec czekasz aż teraz ktoś zaprzeczy ? :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 20, 2010 Leniwiec nieprawda :) Mama Cie kocha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 20, 2010 przesadzacie, gdybyście poznali moją sytuację to wtedy możnaby stwierdzić że to życie jest żałosne i przegrane ale ja wcale tak nie twierdzę, tylko robię wszystko żeby było lepiej, no może poza małymi wyjątkami kilkudniowego załamania:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 20, 2010 rewq---nie...tylko chciałam wyjaśnić klonowi, co wg. mnie oznacza przegrane życie :O rewq---ja nie domagam się "wazeliny"...ja nie ten typ kobiety :O jestem realistką... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 20, 2010 Cicha....taaak...kocha :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 20, 2010 ale to nie o mnie powinna być mowa, tylko o klonie klon...a co się stało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Styczeń 20, 2010 Mhm... :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 20, 2010 użalacie się wszyscy jakbyście byli po kilku głębszych :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Styczeń 20, 2010 Wszystkim Ladaco nie martw się , Oni tak mają :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 20, 2010 figielq Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 20, 2010 figlarka :D Cicha...no ja już po 2 kawach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 20, 2010 figiel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 20, 2010 chciałam Wam powiedzieć, że śniło mi się dzisiaj że wszyscy się dowiedzieli że PZU na kafe to ja:O:Oa tak skrzetnie to ukrywam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 20, 2010 hahahha....PZU...zaszyfrowana byłaś na maxa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Styczeń 20, 2010 Pomiędzy 8.30 8.41 przechodziłem kryzys wieku średniego. Cieszę się, że mam to już za sobą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 20, 2010 szybko się uwinołeś klonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Styczeń 20, 2010 Nie mogę poświęcać zbyt wiele czasu czemuś, co nie zostało uprzenio wpisane w mój kalendarz. To by mi okropnie zdezorganizowało życie. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 20, 2010 klon to ty też średniak jestes jak ja ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 20, 2010 staruchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 20, 2010 PZU no jasne skoro po 30-tce jest się staruchem to kim się jest po 60-tce? :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 20, 2010 rewq---ludzie aż tak dlugo nie żyją :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 20, 2010 pruchno ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 20, 2010 już was widzę jak skończycie 30 lat co będzie niedłuugo :-P he he bu he he a ha ah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 20, 2010 rewq-piękność, zgrabnośc i powabnośc u nas po trzydziestce, chociaż niektórym tu zgromadzonym jeszcze sporo brakuje, prawda cicho, Leniwiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 20, 2010 rewq---Ty mnie nie strasz :O ja stanęłam na 25 latach...i tak już pozostanie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach