skulska 0 Napisano Styczeń 22, 2010 Cholera, mam podłe wino, ale zawsze coś Trzeba rozkręcić klimat, bo dzieffczynki trochę zamulają Znasz taki kawałek: "Mama, ja żulika lublu" ? Nigdzie go kurrwa znaleźć nie mogę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skulska 0 Napisano Styczeń 22, 2010 Nagrania nie zrobiłam :O Karteczka wisi u nas, jakby co, resztę się poinformuje, że mamy nowy home sweet home... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Styczeń 22, 2010 one poszły juz lulu:o:p musimy byc cicho ,zeby ich nie zbudzic:D:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skulska 0 Napisano Styczeń 22, 2010 Rozmowa kontrolowana, jakby co Co tam pijesz, panno z. p. ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Styczeń 22, 2010 ale jest tu jeden miłosnik Cugowskiego:p Noc Komety pewnie zna..na..na...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Styczeń 22, 2010 ja mam... brendasa:o o dziwo nawet mi smakuje:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skulska 0 Napisano Styczeń 22, 2010 Pijaczyno wstrętna, Ty, Ty... Ale wiesz, że ten wczorajszy wyłudzacz jajek to nie byłam ja ? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Styczeń 22, 2010 inaczej ruda woda na myszach czyli wyspiarski bimberek: ost po curacao zeby myłam i myłam:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skulska 0 Napisano Styczeń 22, 2010 Cytryna, po kurakało tylko cytryna :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skulska 0 Napisano Styczeń 22, 2010 Ty mi kiedyś musisz kobieto opowiedzieć, jak to się stało, że Ty się w tej pooszczy znalazłaś i żyjesz sobie z rodziną. Kręci mnie to trochę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Styczeń 22, 2010 wiem:o ale on sie w Ciebie wtapia:o sa momenty ,ze stanowicie dla mnie jedność:p chociaz on i mnie niezle nasladuje:D czasami nie odrózniam jego podszywow od tego sama pisalam:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skulska 0 Napisano Styczeń 22, 2010 Noo, dziwny koleś, ale mniejsza z tym, zważywszy, że wie gdzie mieszkam itd... :O Mam psa, jakby co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skulska 0 Napisano Styczeń 22, 2010 Tego szukałam http://w75.wrzuta.pl/audio/aQvOLeX0ncv/bratja_zhemchuzhnye_-_na_deribasovskoj_-_26_-_mama_ja_zhulika_ljublju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Styczeń 22, 2010 hehe...to było tak...uciekłam sprzed ołtarza:p a ze wawka okazala sie dla mnie i dla mojego niedoszlego męza za mala,bo w pewnej dosc specyficznej branzy oboje dzialamy to ja sie ewakuowałam:p letnisko rodzice mieli ,a ze robote nieopodal znalazlam to sie przenioslam ochoczo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skulska 0 Napisano Styczeń 22, 2010 Piękne und zazdroszczę Romantiko w chooy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
informacja_zaszyfrowana 0 Napisano Styczeń 22, 2010 teraz tutaj przyśliśta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skulska 0 Napisano Styczeń 22, 2010 Kurwa, jak z filmó normalnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Styczeń 22, 2010 poczatki były okropne bo ja nieprzyzwyczajona do zycia na odludziu bez multikina ,metra i tym podobnych jak sie okazalo pozniej pierdoł:p ruda woda byłaby calkiem calkiem gdyby nie ten zapach....:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skulska 0 Napisano Styczeń 22, 2010 Tak, ladacuś, tutaj możemy wszyscy żyć jak rodzina :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
informacja_zaszyfrowana 0 Napisano Styczeń 22, 2010 nie dobrze ze tak sie rozłazita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
informacja_zaszyfrowana 0 Napisano Styczeń 22, 2010 rodzina powiadacie...ale nie bedzie tu mojej tesciowej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skulska 0 Napisano Styczeń 22, 2010 Muszę iść zapalić z wrażenia Wypytam Ciebie o wszystko na mejlu w stosownym momencie, takie historie uwielbiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Styczeń 22, 2010 romantycznie to jest w filmach:p a rzeczywistosc to sa min 23 st w chwili obecnej i dziki za płotem:D:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Styczeń 22, 2010 dobra...na maila podam wiecej szczegółow ale jakby co tez mam psa,ktory swiata poza mna nie widzi :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Styczeń 22, 2010 ladaco teraz opowiadaj o swojej tesciowej:p co takiego kiobita zrobila ze jej nie lubisz:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
informacja_zaszyfrowana 0 Napisano Styczeń 22, 2010 wystarczy ze zyje...reszta jest zasadniczo nie wazna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Styczeń 22, 2010 wazna..ważna...skoro toba takie emocje na jej wspomnienie targaja..to wazna:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skulska 0 Napisano Styczeń 22, 2010 Loobiś, oswajasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
informacja_zaszyfrowana 0 Napisano Styczeń 22, 2010 jej nie mozna puszczac miedzy ludzi...bo tylko hałas na około czyni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
informacja_zaszyfrowana 0 Napisano Styczeń 22, 2010 oswajać mozecie psa ...nie mnie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach