skulska 0 Napisano Styczeń 22, 2010 Ladaco, a twoja kobieta kocha mamusię ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
informacja_zaszyfrowana 0 Napisano Styczeń 22, 2010 informacja w nicku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Styczeń 22, 2010 no niestety...ruda woda:p ale nie oswoje,bo to taki typ...na krzywy ryj łazi po topach...czyta o ludkach a o sobie nic nie napisze bo nie ma co pisac pewnie:p a tłumaczy to tajnoscia danych:p zresztą...kogo on obchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skulska 0 Napisano Styczeń 22, 2010 Ojej, czyli twoja kobieta śpi z mamą w jednym łuszku, so sorry :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
informacja_zaszyfrowana 0 Napisano Styczeń 22, 2010 jak cie lubiś nie obchodzi to po coś tu przylazł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skulska 0 Napisano Styczeń 22, 2010 Jej, nie oswajamy, bo i po co to nam Przecież sama widzisz, że tu nam będzie dobrze Jak Pijawa wpadnie, mmmmmmm, czasem lepiej zmienić miejsce pobytu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
informacja_zaszyfrowana 0 Napisano Styczeń 22, 2010 ksenia pozostaje tobie tylko domniemywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Styczeń 22, 2010 tu przylazłam bo to wolne forum:p Pi wpadnie...wpadnie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skulska 0 Napisano Styczeń 22, 2010 Nie jestem ksenia, kretynie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skulska 0 Napisano Styczeń 22, 2010 Wpadnie jak ślifka w kąpot Lubiś, dawaj jakąś muzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
informacja_zaszyfrowana 0 Napisano Styczeń 22, 2010 jak przylazłaś to siedz i nie zadawaj głupich pytań osobom zaszyfrowanym bo to tylko strata czasu i twoja i moja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Styczeń 22, 2010 z predkoscia puszczanska 238 kb/s to ja mogę dać:p na tym sie nie da ogladac ani slucha porzadnie:o minus powazny...ale widok za oknem rekompensuje wszystko:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
informacja_zaszyfrowana 0 Napisano Styczeń 22, 2010 a jak tobie mało lubiś to przeczytaj sobie nick i stopke zbierz to do kupy jak mówi glen b i bedziesz miała całość:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Styczeń 22, 2010 ladaco nie przylazłam tu siedziec...:p za chwile potanczymy sobie:p a ty bedziesz sie przygladał:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Styczeń 22, 2010 ladaco miałkiś tys jak mąka :p i jak nie masz nic o sobie do powiedzenia to milcz:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
informacja_zaszyfrowana 0 Napisano Styczeń 22, 2010 pocałuj mnie we wredzel lubiś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Styczeń 22, 2010 uprzedxzam ,ze nie mam głosu ale spiewac ...bardzo prosze..mogę:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Styczeń 22, 2010 Ksenia..stopka cud urody wtapai się w otoczenie niby masełko w bułeczke:p idealnie dobrałas ja do specyfiki tego miejsca ladaco...wredzla to tesciowej podetkaj i won ode mnie z takimi propozycjami :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Styczeń 22, 2010 tylko wiesz..ona za mało kolorowa...za mało tu różu i niebieskiego...:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
informacja_zaszyfrowana 0 Napisano Styczeń 22, 2010 to nie zaczepiaj mnie pudernico Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Styczeń 22, 2010 parafrazując pewnego pana M: mniej niz ladaco...OOOO:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
informacja_zaszyfrowana 0 Napisano Styczeń 22, 2010 pogadaj mi do torby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Styczeń 22, 2010 zeby mi tak nie przerywało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Styczeń 23, 2010 wiem ,ze musze:p palenie szkodzi :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Styczeń 23, 2010 wstydliwy moze:p ja też idę...do Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Styczeń 23, 2010 zostawiam Cie w rekach...dłoniach M padam po prostu:p zapytaj sie o ktorej tu sniadanie wydaja:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacowy 0 Napisano Styczeń 23, 2010 wcale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco_wy 0 Napisano Styczeń 23, 2010 rozmowa kontrolowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco_wy 0 Napisano Styczeń 23, 2010 nastaw swój wór to ci sie do niego zleje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco_wy 0 Napisano Styczeń 23, 2010 coś taka delikatna...chciałabyś a boisz sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach