Gość szacowne grono degeneruchów Napisano Styczeń 23, 2010 ja bym teqille chcial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badryj 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Motzne, ale zapomnij :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badryj 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Po sylwestrze nie zbliżam się do teqilli :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szacowne grono degeneruchów Napisano Styczeń 23, 2010 fajnie będziemy mieli modelkę na topie naszą osobista prywatną :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szacowne grono degeneruchów Napisano Styczeń 23, 2010 a piwo chcesz mam 2 czteropaki Warki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badryj 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Ale możemy posłuchać: http://www.youtube.com/watch?v=KzTsQAI-9Hk :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezimienny 0 Napisano Styczeń 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=yMSJ31wKWhs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badryj 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Fenks, Gogoł, mam swój zapas Tylko nie wiem czy zaczynać drift, bo spodziewam się gości :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szacowne grono degeneruchów Napisano Styczeń 23, 2010 i winko z winogron jak by ktoś chciał z własnej roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 23, 2010 nikomu nie przeszkadza wasza onbecność :D kuźwa...pisze to już po raz ....10??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badryj 0 Napisano Styczeń 23, 2010 No i spoko, Leniwiec, nie mamy na celu przeszkadzać komukolwiek :P Napij się z nami piva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szacowne grono degeneruchów Napisano Styczeń 23, 2010 a olej to i pij goście są jak ryby siedzą za długo to smierdźą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezimienny 0 Napisano Styczeń 23, 2010 A tak się gra na gitarze droga młodzieży.. :P http://www.youtube.com/watch?v=t25AOSxZZkI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 23, 2010 badryj...ja nie piję piwa...nie chę mieć mięśnia piwnego :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badryj 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Mmmm, Petrucci... Potem daj Hammeta, a ja idę zapalić :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badryj 0 Napisano Styczeń 23, 2010 To mam winko, domowej roboty, specjalnie dla Ciebie PS. Ja nie mam mięśnia piwnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szacowne grono degeneruchów Napisano Styczeń 23, 2010 i znowu klawiatura mi szwankuje kupiłem sobie gumową bo ta często była zalewana i lipa nie chciała działać a ta nie zawsze wybija Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezimienny 0 Napisano Styczeń 23, 2010 badryj...ja nie piję piwa...nie chę mieć mięśnia piwnego } Ja piję i nie mam. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szacowne grono degeneruchów Napisano Styczeń 23, 2010 as z czego masz winiunio????????:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szacowne grono degeneruchów Napisano Styczeń 23, 2010 ja też nie mam jeszcze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezimienny 0 Napisano Styczeń 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=tjnN0J7K-70 hmm... Hammet to uczeń Satrianiego.. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 23, 2010 hmmm....jednak musze odmówić :) czas ruszyć na miasto na spotkanie realnych ludzi :D miłego chlania....bo widzę, że w tym jesteście THE BEST !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badryj 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Wszyscy jesteśmy dowodem na to, że można pić piwo i nie mieć mięśnia pivnego, jak suotko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badryj 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Wiem, że uczeń :P Mistrza nie przerósł, ale jest niezły i ten wąsik, ach, ten wąsik... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szacowne grono degeneruchów Napisano Styczeń 23, 2010 no napisz z czego masz te winniunio ???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badryj 0 Napisano Styczeń 23, 2010 16 czerwca 2010, Bemowo ))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badryj 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Z wiśni :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezimienny 0 Napisano Styczeń 23, 2010 No.. wiesz Satriani i Petrucci .. długo nie do pobicia, chyba że nie będzie chodziło o grę na gitarze. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badryj 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Przed nimi jest Dżimi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szacowne grono degeneruchów Napisano Styczeń 23, 2010 wiśnia mniam a mocne???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach