Gość i to byłby koniec Napisano Styczeń 23, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco_wy 0 Napisano Styczeń 23, 2010 chciałbyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco_wy 0 Napisano Styczeń 23, 2010 mam was w dupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco_wy 0 Napisano Styczeń 23, 2010 o co zrobicie jak przy tym zostane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco_wy 0 Napisano Styczeń 23, 2010 a.....to za chamstwo niesłusznie w moją osobe uderzone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco_wy 0 Napisano Styczeń 23, 2010 ja i spam...byście sie wstydzili:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco_wy 0 Napisano Styczeń 23, 2010 brak słów poprostu:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco_wy 0 Napisano Styczeń 23, 2010 "kutasy" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szacowne grono degeneruchów Napisano Styczeń 24, 2010 ladaco napisałeś że masz nas w dupie to bardzo pojemną masz dupę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...Iwaaa.... 0 Napisano Styczeń 24, 2010 ŚP:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szacowne grono degeneruchów Napisano Styczeń 24, 2010 no ludki pora wstawać kawę wypić i pykać pyk pyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szacowne grono degeneruchów Napisano Styczeń 24, 2010 a gdzie nasi uczniowie?????? przecież ferie są nie obijać się kochani ladaco jesteś pastuszku??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zwis męski ozdobny 0 Napisano Styczeń 24, 2010 aleś się za nim stęsknił/a...no..no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zwis męski ozdobny 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Iwaa..ŚP TO SWIETEJ PAMIĘCI?o_O A jak tam Twoje 'dywany'...nadal dziergasz?;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szacowne grono degeneruchów Napisano Styczeń 24, 2010 nie stęskniłem się tylko sprawdzam łączność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zwis męski ozdobny 0 Napisano Styczeń 24, 2010 u mnie odbiór jest :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Styczeń 24, 2010 przenoszę pytanie: jakie macie pępki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Styczeń 24, 2010 jezeli ktos nie jest wprawiony to nie polecam chodzenia boso po zmrozonym sniegu w tak niskich temperaturach...a tak w ogóle to daliśmy radę :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Styczeń 24, 2010 mój pepek jest bardziej wklęsły niz wypukły...cokolwiek to znaczy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bang bang on the door bejbe 0 Napisano Styczeń 24, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=7RkWs6P2IwE&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bang bang on the door bejbe 0 Napisano Styczeń 24, 2010 no to masz tu kobziareczkę http://www.youtube.com/watch?v=XCccPGtjaCU&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezimienny 0 Napisano Styczeń 24, 2010 { To mi przypomina, że miałam się wziąć od nowego roku za aerobiczną 6 Weidera, a tymczasem jest koniec stycznia, a ja tkwię tam, gdzie w grudniu } Na mnie to nie zadziałało... :P Nawet centymetra nie straciłem. Pewno do tego piwo trzeba by odstawić, a na to mnie nie stać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 24, 2010 kurwa :O przez wasze bazgroły, nie widze wpisów swoich znakomych... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bang bang on the door bejbe 0 Napisano Styczeń 24, 2010 nie rób scen, jesteśmy przecież jedną rodziną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezimienny 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Znakomych to ty szukaj za wschodnią granicą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 24, 2010 bang...nie nie zaliczaj do swoich krewnych :O IWANA...... :D przez te bazgroly ciężko Cię dostrzec cholerka....wyślę Ci @......bo tutaj się nie daje pisać :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezimienny 0 Napisano Styczeń 24, 2010 No dobra, ja się muszę teraz oddalić na jakiś czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 24, 2010 cześ Leniwiec ---> zamykasz ten topik czy zakładasz nowy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bang bang on the door bejbe 0 Napisano Styczeń 24, 2010 przecież możecie sobie pisać na degeneruchach :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 24, 2010 bezimienny...dzięki za wytykanie literówek :D tylko tykle potrafisz?? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach