klon_ 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Leniwiec, chyba zbyt wiele od nich wymagasz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 25, 2010 klon tak...masz rację...zapomniałam, że trzeba stosować wersję uproszczoną :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ślina mi cieknie Napisano Styczeń 25, 2010 To moze zainponujcie nam swoja wyobraznia? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 25, 2010 25.01.2010] 13:59 [zgłoś do usunięcia] ślina mi cieknie To moze zainponujcie nam swoja wyobraznia? przecież cały czas to robimy :) wyobrażamy sobie, że potraficie się z Nami dogadać ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ślina mi cieknie Napisano Styczeń 25, 2010 WOW! Powalilo mnie :D Ale macie polot :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 25, 2010 "Ale macie polot" --a co to za określenie? :D Zapewne jak cię powalil...to nabiłaś sobie guza :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ślina mi cieknie Napisano Styczeń 25, 2010 Myrevin mam cos dla Ciebe :P http://www.pudelek.pl/artykul/22428/gwiazda_avatara_pokazuje_sutki/ :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Leniwiec ---> wojenki na tym doornym forum mnie już obmierzły :D zawitam tu jak się uspokoi kiedyś :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie kłam łgarzu Napisano Styczeń 25, 2010 rewq Ty to już się żegnałeś z 500 razy :O I to na róznych topikach :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 25, 2010 rewq---a gdzie Ty tu widzisz wojenki?? :) Nie patrz na Orange :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie kłam łgarzu Napisano Styczeń 25, 2010 On i tak nie odejdzie, już tydzień temu sie żegnał na topiku o największej liczbie postów, a cały czas tam siedzi :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie kłam łgarzu Napisano Styczeń 25, 2010 zobaczcie, tu sie 20 stycznia zegnal, a wciaz siedzi i dupe truje :O http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4020183&start=7110 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 25, 2010 " On i tak nie odejdzie, już tydzień temu sie żegnał na topiku o największej liczbie postów, a cały czas tam siedzi " Szamaj się szmondaku , łajzo forumowa :D gówno ci do tego co piszę , robię i będe robił :D nie jesteś dla mnie partnerem do prowadzenia dyskusji Leniwiec ---> spoko , po prostu mi się odechcialo chwilowo kafe :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Styczeń 25, 2010 Dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rewq z tobą jest gorzej Napisano Styczeń 25, 2010 niż myśleliśmy:o popierdoliło cie facet:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rewq z tobą jest gorzej Napisano Styczeń 25, 2010 też nie jesteś partnerem do rozmowy dla nas ciotowaty rewq:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie kłam łgarzu Napisano Styczeń 25, 2010 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie kłam łgarzu Napisano Styczeń 25, 2010 Nadal tu siedzi :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rewq z tobą jest gorzej Napisano Styczeń 25, 2010 ale można powiedzieć,ze jest zabawny:D miota się jak g...w przerebli:D odejść - nie odejść , odejść - nie odejść oto jest pytanie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie kłam łgarzu Napisano Styczeń 25, 2010 :D Moze ma zatwardzenie, wyjsc czy nie wyjsc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 25, 2010 rewq...do napisania :D Orange...podobno nikomu nie ubliżacie :O a te wpisy powyżej to komplementy? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Oranges, jedno muszę wam przyznać. Nie spotkałem tu jeszcze nikogo, kto miałby tyle uciechy z czytania swoich własnych postów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rewq z tobą jest gorzej Napisano Styczeń 25, 2010 sądząc po wpisach na tamtym topie to się facet strasznie spina:D rozbiór zdania na czynniki pierwsze przeprowadza:D:o a co to k!@#a wypacowanie na maturze jest czy co?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie kłam łgarzu Napisano Styczeń 25, 2010 Nikomu nie ublizamy, klamac nie wolno. Oszust tylko zostal skarcony :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość złośliwy chochlikkkkkkk Napisano Styczeń 25, 2010 a tu nadal nerwówka o co się tak wściekacie nie lepiej się dogadać????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rewq z tobą jest gorzej Napisano Styczeń 25, 2010 Orange...podobno nikomu nie ubliżacie a te wpisy powyżej to komplementy? a posty rewq to komplementy? klon----> oprócz swoich postów czytam też posty innego oranga i twoje przy okazji?skąd wniosek ,że czytam tylko swoje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie kłam łgarzu Napisano Styczeń 25, 2010 Zobaczcie jaka fajna stronka, opis na topiku, zrobcie swoje portrety :P http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4355280 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Jak tu miło, tak pomarańczowo :D :D :D Kicia Bursztynowe Oczko- a jak mamy go odkleić? CO kropelka sklei, sklei, żadna siła nie rozklei ;) rewq odklej sie :D Tylko jeden czarny nick? :D Opuszczacie sie. Tylko gmyrek jest odważny? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Jaki tu spokój ... na na na... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach