Gość a jak to zapisac na koncu Napisano Styczeń 25, 2010 robimy portrety :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jak to zapisac na koncu Napisano Styczeń 25, 2010 Cholerka tez zrob :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość idealista z marsa Napisano Styczeń 25, 2010 pamiętacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Jakie portrety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość idealista z marsa Napisano Styczeń 25, 2010 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4355280 tu masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Juz zrobiłam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jak to zapisac na koncu Napisano Styczeń 25, 2010 wklejaj :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 25, 2010 wkleiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Styczeń 25, 2010 Pisanie na czarno z mojej strony to żaden akt odwagi. Nie pisuję na pomarańczowo, no prawie. Poza tym i tak mnie nie znacie, więc co za różnica czy piszę na czarno czy na pomarańczowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 25, 2010 M mam doklądnie takie samo zdanie an temat pisania na czarno i pomarańczowo. Chociaż w jednym sie zgadzamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Styczeń 25, 2010 o matko :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 25, 2010 widelcu jak przygotowywania? :) Na kiedy mam przygotowac sukienke? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Styczeń 25, 2010 Jestem plastyczny antytalent... :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Styczeń 25, 2010 chollerka- nijak :D ja nic nie robię, nic nie przygotowuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Czyli idziecie na żywioł? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Jak to. Zostało zaledwie półtora roku a nic nie jest zrobione :p ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Styczeń 25, 2010 coś ty, jest jeszcze czas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 25, 2010 czyli an kiedy wyznaczyliscie date? 2012 :) Chyab nie przejeliście sie tym, ze ma byc koniec świata i nie dlatego nic nie przygotowujecie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Styczeń 25, 2010 lipiec 2011. Więc kupa czasu :) Przygotowaniami zajęli się rodzice, my idziemy na gotowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Ja też w lipcu tylko dawno temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Styczeń 25, 2010 No co ty, miesiąc bez 'r' wybrałas? toż to niedopuszczalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 25, 2010 ale kiecki juz możemy szyć chollerka , o ile fioletowy sie nie rozmysli, ale zawsze bedziemy miały silną motywacje do pogodzenia jej z przyszłym małżonkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Styczeń 25, 2010 ale zawsze bedziemy miały silną motywacje do pogodzenia jej z przyszłym małżonkiem Nie rozumiem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Pi...tu jesteś:) dziękuję za Kotka baaardzo ładny...bardzooo nam się podoba i wisi nad łóżeczkiem:) Ty z nozem na biedne prosiaczki? niemozliwe...:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 25, 2010 nooo, uszyte kiecki, coby sie nie zmarnowały:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Styczeń 25, 2010 ależ ja nie zamierzam się z nim kłócić :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 25, 2010 widelcu Ty nie musisz wiedzieć o co chodzi :D Wazne, że ja wiem :D PZU sądzisz, ze zostaniemy druchnami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 25, 2010 widelec ja tez nie zamierzałam ale tak jakos samo wychopdziło:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Czy zauważyłyście, że rozmowy o ślubie działają na orange, jak pestycydy na mszyce ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Styczeń 25, 2010 http://w728.wrzuta.pl/obraz/5xFPn9qD2ar/zrzut_ekranu-1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach