Gość ślina mi cieknie Napisano Styczeń 25, 2010 Kroliczka bym w zyciu nie zjadal :O A jadles kiedys malze albo ostrygi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dslknvfiolbnjh Napisano Styczeń 25, 2010 wy pedały w doope jebane wypierdalać stąd :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Styczeń 25, 2010 Jadłem salami, zająca , sarninę.. i dziczyznę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Styczeń 25, 2010 Małże też.. i ośmiorniczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ślina mi cieknie Napisano Styczeń 25, 2010 sarenke i zajaczka Ja nawet swinki nie ruszam :O:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ślina mi cieknie Napisano Styczeń 25, 2010 osmiorniczki ... male, niewinne osmiorniczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ślina mi cieknie Napisano Styczeń 25, 2010 I jak smakuje ta mala, niewinna osmiorniczka? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam dzika ochote na seks Napisano Styczeń 25, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ślina mi cieknie Napisano Styczeń 25, 2010 z osmiorniczka? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szacowne grono degeneruchówwww Napisano Styczeń 25, 2010 do ślimaków krewetek i ośmiorniczek i wszystkich owoców morza czuje niesmak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Styczeń 25, 2010 Ośmiorniczki były bardzo smaczne... ale smaku już nie pamiętam to bylo jakieś 7 lat temu, kolega z Hiszpanii, takie w konserwie przywiózł. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szacowne grono degeneruchówwww Napisano Styczeń 25, 2010 seks z ośmiorniczką coś nowego hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam dzika ochote na seks Napisano Styczeń 25, 2010 z kobietą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ślina mi cieknie Napisano Styczeń 25, 2010 :D Pewnie smakuja jak wodorosty :P Ja kiedys jadlam pieczone krewetki Smakowaly jak kurczak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szacowne grono degeneruchówwww Napisano Styczeń 25, 2010 ja omijam takie żarcie nie kręci mnie nawet suszi nie jadłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Styczeń 25, 2010 dslknvfiolbnjh ---> NIe mówi się "pedały". Mówi sie "geje". Nawet jeśli reszta sie zgadza ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Styczeń 25, 2010 Krewetki kiedyś kupowałem.. przejadły mi się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ślina mi cieknie Napisano Styczeń 25, 2010 suszi tez kiedys jadlam, to byla trujaca ryba ale specjalnie przyrzadzona traci swe trujace wlasciwosci, to bylo ryzyk-fizyk, bo jakby kucharz zle przyrzadzil to kaput :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szacowne grono degeneruchówwww Napisano Styczeń 25, 2010 ja nawet nie wiem co jedliśmy w Turcji ale po kilku dniach ich specjałów miałem totalny Rozstrój żołądka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej spokojni ludzie Napisano Styczeń 25, 2010 przestańcie latać mna redakcje i donosić na degeneruchy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Won mi t topiq :O:O:O Ja się nie mogę połapać a na wasze wypociny szkoda mi czasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prosba do moderatora Napisano Styczeń 25, 2010 Myrevin zwracam sie jak do ojca ,czy mozesz zabrac stad swoje kumpele od kieliszka i isc na swoj topik ? Mysle ze mimo ciągłego ciągu alkoholowego jakies resztki honoru ci zostały ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ślina mi cieknie Napisano Styczeń 25, 2010 Moj kumpel byl w Egipcie i caly wyjaz siedzial w kiblu, a z tylka mu normalnie woda leciala :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 25, 2010 literówki spowodowane odmrożeniem kończyn górnych :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szacowne grono degeneruchówwww Napisano Styczeń 25, 2010 ja omijam Chińskie jedzenie bo nigdy nie wiadomo co ci dadzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ślina mi cieknie Napisano Styczeń 25, 2010 Moga dac np. psa :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szacowne grono degeneruchówwww Napisano Styczeń 25, 2010 mógł zabrać stoperan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ślina mi cieknie Napisano Styczeń 25, 2010 Podobno zabral ale nic mu to nie dawalo :O W kazdym razie ja jak gdzies jade to wole nie probowac wyszukanych dan :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szacowne grono degeneruchówwww Napisano Styczeń 25, 2010 zamiast kurczaka szczura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szacowne grono degeneruchówwww Napisano Styczeń 25, 2010 ale nie raz nie ma się wyboru w jedzeniu i jesz to co ci podają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach