cholerka... 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Ps. No jasne :) Jak my tam będziemy to będzie fajnie :D a teraz PPS> Nie zapomnij zaprsić klona, bo z kim bede tańczyć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Styczeń 25, 2010 duch cafe ---> Obawiam się, że twoje dane nie są aktualne :p ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 25, 2010 bo duch ma zawsze jakies dane przeterminowane conajmniej 10 lat:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dimi263 Napisano Styczeń 25, 2010 polecam lubiącym dobrą zabawę :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=888829785 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 25, 2010 kuźwa...i znów się spóźniłam a przez chwilę było tu tak ładnie i czarno :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Leniwiec :D ale tu spokój na ... na ... na Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciotek przyszedł Napisano Styczeń 25, 2010 a już się z nami żegnałeś:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 25, 2010 rewq--od tej ciszy aż mi w uszach szumi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 25, 2010 rewq--Ty zapewne już w domku :) a jak spacer z pracy? nie odmroziłeś sobie glacy? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 25, 2010 " ciotek przyszedł a już się z nami żegnałeś " To sobie dokładnie przeczytaj co napisałem bo nie żegnałem się na dobre tylko do momentu az się uspokoi :-) a skoro ja ciotek to TY słodki misiu :-P , czekam na ostrzejsze teksty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 25, 2010 tak Leniwiec a ty w pracy jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 25, 2010 nie rewq...ja już nie w pracy :) nadrabiam zaległości e-meilowe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 25, 2010 to spoko :-) gdyby ci ktoś jeszcze popierdywał na topiku w kolorze pomarańczy , nie zwracaj uwagi, znudzi im się . Ja ich rozumiem bo poza kafe nie mają realnego zycia :D ja już więcej nie vzytam co do mnie piszą jakies wypierdy w pomaranczach , degenesruchy i inne zjawy miłego wieczora Leniwiec ( mam masę roboty od jutra może mnie nie być jakiś czas ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciotek przyszedł Napisano Styczeń 25, 2010 rewq ty nie masz lajfa poza kaffe:D i będziesz tu wpadał bo jesteś uzależniony:p a może pokaż na co cię stać i choć raz dotrzymaj słowa i słów raz już napisanych się nie wypieraj:p trzymamy rewq za słowo bo za co innego nie da rady:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Orange...przestań spamować:O Wpisałeś raz i ok.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 25, 2010 rewq---miłego wieczoru :) mam nadzieję, że jednak będziesz na kafee zaglądał :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rewquś Napisano Styczeń 25, 2010 Ciekawe jest zycie forumowej gnidy ... pisze jakieś swoje niby obraźliwe teksty , myśli że ktoś to czyta i się tym przejmuje a w gruncie rzeczy zanieczyszcza tylko powietrze gdyż na ciętą ripostę go nie stać :-) ot ... takie sobie gówienko z klawiaturą pod łapkami i kawałkiem zwisu pod majtkami . dobrą masz stopkę Leniwiec " Ci, którzy mnie obrażają, są za mali, bym słyszała ich obelgi " i tak trzymaj , ja bym dodał " nie tykaj gowna bo się nim pobrudzisz " ... och własnie ... idę umyś ręce :-) :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 25, 2010 D...dzięki za radę ;) Postaram się być twarda...a nie miętka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Ale upały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 25, 2010 chollerka...to wyjmij głowę z piecyka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Nie trzymam glowy w piecyku :D Fryzura zepsułaby mi sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 25, 2010 to dlaczego masz upał w domu??? :D hmm....a może masz saunę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Styczeń 25, 2010 czesc dziewczyny :) leniuszku goracy buziak dla Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 25, 2010 KABAL :D:D:D a czemu zawdzięczamy Twoją wizytę na kafee?? Czyżby tęsknota? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 25, 2010 kabel leniwcu zapowadali, ze ma byc w zimno i chyba za bardzo podhajcowaliśmy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Styczeń 25, 2010 a co innego moglo mnie tu przyciagnac ? :P tylko tesknota :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Styczeń 25, 2010 cholreka ! nie zauwazylem Cie cholerka..;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 25, 2010 kabel- o Ty łobuzie :P Ale wybaczam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach