Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 28, 2010 rewq---hahaha ...nie tylko Twoje miasto :P Stolica też zasypana :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 28, 2010 ale moje kocham :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 28, 2010 PZU :) a ja mojego nie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 28, 2010 czesio PZU przezorny zawsze ubezpieczony - dlatego mam ciepłe buciory, kurtke misiówkę i szalik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 28, 2010 ale dzisiaj to juz ciepełko jest, nie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 28, 2010 taaa upał jest :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 28, 2010 u mnie tylko -5:D wczoraj było -17 a przedwczoraj -28:O także dziś u mnie jes prawie lato Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 28, 2010 u mnie wczoraj - 45 , dzisiaj - 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 28, 2010 -45, czy -4,5:O to gdzie Ty mieszkasz, na Syberii, czy w Suwałkach:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 28, 2010 U mnie dzis - 12 przedwczoraj -30 :O Jestesmy zasypani :O A wiatr wieje jak szalony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 28, 2010 cholera cześć PZU ---> przepraszam przestawiły mi się cyferki miało być - 54 ( mieszkam w okolicach Archangielska :D ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 28, 2010 chollerka :) ja nie wiem, ile u mnie stopni...nie patrzyłam, żeby nie mieć traumy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 28, 2010 Leniwcu ja na termometrze zaokiennym nic nie widze przez śnieżyce :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 28, 2010 U mnie za oknem widoczność 99% :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 28, 2010 leniwiec, nie ciesz sie tak ta snieżyca dopiero do nas idzie od cholerki:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 28, 2010 PZU...to wyjdź na balkon i dmuchaj żeby ją odesłać z powrotem :P a chollerce za taki prezent wielkie dzięki :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 28, 2010 :-O dzięki chollerka jasna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 28, 2010 co robicie odgrniacie śnieg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 28, 2010 nudze się :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 28, 2010 PZU...ja jestem w pracy :P i troszkę ślęczę nad papierkami :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 28, 2010 Leniwiec klęczysz nad papierkami ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 28, 2010 rewq....nie klęczę, bo pobrudzę sobie odzienie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 28, 2010 a w co waćpanna jest odziana dziś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 28, 2010 jeansy i bluzkę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 28, 2010 i to wszystko ? :D ja mam jeszcze bieliznę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 28, 2010 leniwiec--tylko:P a gdzie rajtuzy, kalesony, barchany:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 28, 2010 podwiązki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 28, 2010 czerwone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 28, 2010 mam pończoszki i bieliznę...koronkową :P podwiązki noszę tylko do sukienek ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach