rewq 0 Napisano Styczeń 28, 2010 chodzi Tobie o peach ? taki owoc soczysty ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 28, 2010 portal służy dowartościowaniu pustaków...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 28, 2010 rewq---nie prowokuj takimi pytaniami :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 28, 2010 mam raczej na myśli pękniętego jeża a nie brzoskwinkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 28, 2010 chodzi Tobie o peach ? taki owoc soczysty ? padłam:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D i powstać nie mogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 28, 2010 post powyżej znaczy: NO COMMENTS :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 28, 2010 wszystkie nasze tematy zbaczaja dziś na tor sexualny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 28, 2010 ehh te brzoskwinki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 28, 2010 ...właśnie otrzymałam ten tekst od kolegi....to jego motto życiowe :O Co to kurwa jest? moja życiowa misja? Ustępować grubym babom w tramwaju miejsca? Sytuować swoją dupę jak najbliżej wyjścia, Licząc na ratunek w dymie zielonego liścia? Widzisz: rzeczywistość szarych murów ludzi klęski, Biednych od urodzenia do grobowej deski. Czym jest dla nich prestiż? Jak to detal Pech się z nimi nie pieści Garb rośnie na plecach. Co to jest pech? los? Tu nie chodzi o nazwę. Raczej o bzdury, za które wszyscy wszystkim mają za złe. A ja wstanę jak upadnę, Bo pierdolę takie życie, W którym problem zsyła problem, Jeszcze wystawia mi kwitek. A ludzie patrząc klaszczą, Jak coś nie pójdzie. Nie poległeś w tej? To polegniesz w drugiej rundzie A jak ujdziesz dalej Staniesz się taki jak inni Robiąc przy każdym potknięciu skurwysynów z niewinnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 28, 2010 ehh te banany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 28, 2010 leniwiec, zrób se takom stope)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 28, 2010 Ja tam preferuje banany nie widze zadnych podtekstów erotycznych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 28, 2010 PZU...nie uważasz że trochę za mało wyrazista? hmmm...jest trochę zbyt powierzchowna...nie ukazuje problemu dogłęmnie...muska go tylko powierzchownie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 28, 2010 ja tam też banany, kabaczki, cukinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 28, 2010 hahahaha...PZU...a kaszankę też? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 28, 2010 leniwiec---znaczy sie smyra go po garbie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 28, 2010 brzoskwinki, kiwi, mango :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 28, 2010 rewq widze, że jestes na diecie owocowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 28, 2010 rewq---granaty:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 28, 2010 jeżeli 2 granaty to raczej dla was kobietki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 28, 2010 Kartofelki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 28, 2010 jesli granaty to jeszcze z jakimś dodatkiem po środku, bo po co nam same granaty:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 28, 2010 z bananikiem rzecz jasna lekko zakrzywionym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 28, 2010 na pewno nie zielony banan :D Taki niedojrzały :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 28, 2010 znalazlam ja na portalu prowokuj.net ale tam trzeba wysłać smsa :P zobaczymy co da się zrobić :D w firmie ponaciągam chłopaków i zobaczymy co da się zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 28, 2010 niedojrzałe banany są tylko do pewnego wieku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 28, 2010 niedojrzałe banany sa zielone :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 28, 2010 a dojrzałe są żółte ... cholerka co to jest lekcja dla przedszkolaków :D ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 28, 2010 ale niedojrzałe to kwarde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach