cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 28, 2010 Leniwiec, ja niestety też nie wiem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 28, 2010 leniwiec tylko historie z kompa wykasuj:Pbo Cię jeszcze posądzą:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 28, 2010 hahaha :D i z pracy wyrzucą :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 28, 2010 całkiem zgrabna dooop encja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 28, 2010 rewq uważaj bo z tego wszystkiego nie uśniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 28, 2010 ciśnienie mi zrosło :D cholerka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 28, 2010 Ojej [wielkie oczy wypadajace z oczodołów] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 28, 2010 rewq--to musisz, mówiąc sloganem kafeteryjnym zbic niemcaa tym samym zbić cisnienie, bo wiesz wysokie cisnienie jest szkodliwe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 28, 2010 PS...jeszcze mam 30 minut :P PZU...rewq poszedł za Twoją radą do toalet :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 28, 2010 rewq a mówią , ze ciśnienie drastycznie spada Ale jak Ci tak wzrasta... To jeszcze dziecko jest :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 28, 2010 rewq-co robisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 28, 2010 PZU...rewq...wali k...nia :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 28, 2010 no i nie ma rewq'a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 28, 2010 ...a to wszystko przez Cichą rewq...poszedł na portal ślinić się i już nie będzie Was smyrać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 28, 2010 już :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 28, 2010 laniwiec--mówi się bije niemca, targa kapucyna jestes nie na czasie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 28, 2010 Te rajstopy są takie ... nieestetyczne :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 28, 2010 rewq---już:Otak szybko, cienki bolek z Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 28, 2010 rewq tak szybko? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 28, 2010 Zauwazyłyscie, że choć zmienia majtki i rajstopy, to spódnice zawsze ma ta sama :D Pewnie wyjsciowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 28, 2010 co rewq, czemu beczysz, nie udało się?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Styczeń 28, 2010 http://www.fotka.pl/profil/xKotka69x a to jej drugi profil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 28, 2010 rewq, a mówiłes, ze lubisz soczyste owoce, a tu widze tylko wysuszek Ale mozę niedowidzę. Przyjże sie lepiej wieczorem z M :D ;) :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 28, 2010 cholerka a co z tymi racuchami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Styczeń 28, 2010 PeZetUuuu wyśle Ci mailem, o ile trolliki cos zostawia Uciekam, bo trollik chce grac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 28, 2010 niemiłe jesteście :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Styczeń 28, 2010 rewq-tlaczeko:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Styczeń 28, 2010 bo siem śmiejeciem że krótko byłem :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach