PZU 0 Napisano Luty 8, 2010 hmmm:):) a nie za słaba taka gumka to juz poewnie rany masz na nogach:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 8, 2010 figlarka :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 8, 2010 nic mi sie nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 8, 2010 PZU....to nic nie rób :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 8, 2010 no nie robię ale tak mnie wk..a kierownicva ze nawet siedzieć mi się tu nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 8, 2010 a mnie znowu łeb boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 8, 2010 fioletowy---co ty ostatnio z tą głową? może zrób jakies badania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 8, 2010 PZU...widelca boli łepetyna, bo za dużo % :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 8, 2010 ja już miałam wszelkie badania robione i nic :O i nie piłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 8, 2010 to może za mało % Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 8, 2010 to już bardziej prawdopodobne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 8, 2010 widelec....a może masz migrenę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 8, 2010 migrene miewają mężatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 8, 2010 yy....PZU....to zastanawiające stwierdzenie :D ja miewam migreny :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 8, 2010 może i migrenę PZU nie wymawiaj tego brzydkiego słowa na m Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 8, 2010 leniwiec--w takim razie tylko Ci sie wydaje że migrena, prawdziwe migreny miewają tylko.... i to zazwyczaj wieczorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 8, 2010 i po kilku latach małżeństwa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 8, 2010 ladaco....ale Ty jesteś dosłowny :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 8, 2010 Widelec a dużo wody pijesz? Ja kiedyś miałam straszne bóle głowy niewiadomego pochodzenia i dostałam radę, żeby właśnie dużo pić :) moje objawy jednak zniknęły kiedy rzuciłam palenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 8, 2010 hahah...Cicha, to po co radzisz widelcowi pić wodę.....:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 8, 2010 macie rację, ja prawie wcale nie piję :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 8, 2010 no własnie widelec, ani z %, ani bez%:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 8, 2010 bo ja tego sposobu nie wypróbowałam :P ale radę dostałam od jakiejś baby w samolocie, która to też cierpiała na bóle głowy i miała robione badania w UK, ale niestety żaden lekarz nie mógł jej pomóc. I wtedy ktoś jej powiedział, że powinna dużo pić i takim to sposobem pozbyła się uciążliwego problemu, tadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 8, 2010 nudzi mi się :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to się rozbierz i pilnuj Napisano Luty 8, 2010 ubrania:p albo i nie,nie strasz nas rozazla maszkaro:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 8, 2010 oooo...zabiedzone Orange się pojawiło :O żal.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 8, 2010 dawno jej nie było :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 8, 2010 leniwiec, trafiłaś mnie prosto w serce swym tematem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 8, 2010 widocznie wszystkie zaczepne teksty jej się skończyły teraz tworzy nowe...ale znacie ją...to trochę potrwa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach