cholerka... 0 Napisano Luty 8, 2010 idę nadrabiac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 9, 2010 :D D...ja nie wpisuję się na Orange :) -jak na razie ;) Nie wiem o co Ci chodzi :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 9, 2010 rewq Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 9, 2010 Leniwiec , PZU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 9, 2010 co słychać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 9, 2010 PZU :D wczoraj kupiłam sobie brukawca kobiecego z dodatkiem prospektu biura podróż.....i się załamałam :O cenu wprost mnie powaliłu z nóg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pinokio to anioł i diabeł 0 Napisano Luty 9, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 9, 2010 Diabeł :D A gdzieś Ty się podziewał :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pinokio to anioł i diabeł 0 Napisano Luty 9, 2010 Ja praktycznie miałem tylko przerwe kilka dni na kafe......... a tak poza tym to prawie codziennie tutaj jestem..................... by wkurzac co nie których:D.............. i co jakiś czas zmieniam swoje nicki...........ostatnio pod podobnym który mam obecnie dostałem bana:D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 9, 2010 Diabeł....to nieźle musiałeś narozrabiać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pinokio to anioł i diabeł 0 Napisano Luty 9, 2010 I jeszcze dalej będę rozrabiał................ i się wykłócał tutaj z "ludźmi"................ :D :D :D :D............. jak dzisiaj wieczór będą ci o których myśle specjalnie założe dla nich temat............... by ich wkurzyc:D a jak dostane bana to wymyśle jeszcze innego nicka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i to jest wlasnie zycie Napisano Luty 9, 2010 dziecka specjalnej troski :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 9, 2010 wszystkim jest 8:22 rano, a ja juz jestem chudsza o 320zl, musialam zaplacic haracz za przedszkole a takie piekne buty za 400zl widzialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pinokio to anioł i diabeł 0 Napisano Luty 9, 2010 pomarańczo dzięks:D:O.................... zdzira rozbawiłaś mnie z samego rana:)......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 9, 2010 hahahaha tak sie składa że ja juz o tej porze dzisiaj jestem chudsza o 2100 PLN musiałam zapłacić za semestr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pinokio to anioł i diabeł 0 Napisano Luty 9, 2010 PZU czyli masz jeszcze większy problem............. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siema tzytze gupkowate Napisano Luty 9, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 9, 2010 no, problem wiekszy jakieś siedem razy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 9, 2010 jest 8:31 a ja dostałam dziś premię :P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 9, 2010 ja mam co nieco roboty :D więc troszkę popracuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 9, 2010 Leniwiec gratulki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 9, 2010 premię??? w dobie kryzysu??? leniwiec bo Cie posądze o "brązowy język" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 9, 2010 rewq---zostaw te robotę, chodz tu z nami pogadać:P tyle czasu Cie nie było:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 9, 2010 rewq---dzięki :D PZU...szef stwierdził, że miałam w zeszłym miesiącu świetny winik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 9, 2010 ale ja jutro mam wyplate, wiec przestaje juz jeczec:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 9, 2010 tia chyba postów na kafe i załozonych tematów:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 9, 2010 czesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 9, 2010 Cicha :D PZU....myślisz, że Boss wie o kafe??? Zdzira....to co, jutro kupujesz buty? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach