cholerka... 0 Napisano Luty 9, 2010 duch ja jestem z Podkarpacia. Trudno powiedzieć, bo u nas to przechodzi z pokolenia na pokolenie :D ( mamy to w genach ;) ) choć wiele sie zmienia, zapomina sie, dostosowuje do obecnej mowy. Pamietam jak jeszcze żyłą moja prababcia. Uwielbiałma jej słuchac. Potrafiła wspaniale opowiadac o swoim życiu, wojnie. W każdym bądz razie wile też w rodzinie zostało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 9, 2010 Nawet nie będe czytał tyle już napłodziliście a ja PRACUJĘ :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 9, 2010 rewq---:D a ja udaje że pracuję:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 9, 2010 duch mam zarówno rodzine na Śląsku jak i na Kaszubach. Gdy pojechałam pierwszy raz nad morze nie do końca rozumialam moich krewnych :) Z kolei ze Ślaska mówia jeszcze inaczej. A my jeszcze inaczej :) Poza tym do tej pory niektorzy sie smieja, gdy mówię, ze idę na "pole" a nie "dwór" ALe na Podkarpaciu tak sie mówi. W sumie moja babcia ciagle mówi gwarą, moi rodzice mniej, ja, moje rodzeństeo wyłapujemy pojedyncze słowa, a nasze dzieci pewnie juz bedą "wyczyszczone" i nie będą jej używać. choć przyłapuje sie, ze przeciagam niektóre słowa, moduluje głos, ale to chyba najbardziej wplyw babci :) Czasami jest mi głupio, gdy np. w pracy sie zapomne :D Czy nie uważacie, ze walentynki to okropne "świeto" :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 9, 2010 PZU --> ja też często tak robię ale teraz jest zadanie A i zadanie B :D :D do wykonania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 9, 2010 ja uważam:O cholerka---a mnie strasznie denerwuje jak ktos mówi ( tak słyszy sie zazwyczaj na Podlasiu) zamiast "dałam mojej mamie" mówi "dałam DLA mojej mamy", :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 9, 2010 chollerka- e tam, ja je swiętuję tak samo co roku :D Idziemy do kina a potem na jakąś tortille czy pizze i tyle, bez fajerwerków i wodotrysków:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 9, 2010 rewq-no to sobie juz niepogadamy bo ja chyba dzisiaj ostatni dzień jestem z Wami:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 9, 2010 wodotrysków---widelec czy jestes pewna że chodzi Ci o WODOtryski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 9, 2010 ale stron natrzepaliście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 9, 2010 PZU-łaj? Idziesz na chorobowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 9, 2010 PZU albo zamiast "dostał w dupe" "dalam na dupe" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 9, 2010 cholerka---chyba tak juz mnie tak wk...ją że mam dość:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 9, 2010 cicha miałam ci cos napisac, ale ugryzłam sie w jezyk :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 9, 2010 duch Łańcut jest rzut beretem ode mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 9, 2010 duch, zę sie wtedy nie znaliśmy :D :D :D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 9, 2010 PZU ---> weź nie godej i zostań z nami :-) duch cafe ---> " rewq stary druchu nie spodziewałem się,ze cie tutaj kiedykolwiek spotkam " Ja tu od dawna piszę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 9, 2010 PZU- tak, chodzi mi o WODOtryski.. A co, przecież tryski same w sobie nie są złe :D Idziesz na L4? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 9, 2010 no chyba pójdę na L4, bedę odpoczywać relaksować się i przygotowywać do przyjścia na świat małego pzu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 9, 2010 może czasami zajrzę do Was:0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 9, 2010 "jakoś cie kojarzę i nie z poprzednim twoim nickem ale nieistotne takie dywagacje poranne moje" Duchu bardzo istotne :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 9, 2010 pewnie PZU, należy Ci się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 9, 2010 rewq, slyszalam, ze rozdajesz fotki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 9, 2010 duch bedziemy pamietac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 9, 2010 rewq-właśnie może na odchodne dostane fotę, oczywiście Ty tez dostaniesz w zamian:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 9, 2010 PZU ale chyba będziesz często zaglądac puki nie bedzie jeszcze na świecie malutkiego pezetuuu? No i póxniej też :d Po porady od cioć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 9, 2010 Mnie czeka za miesiac impreza i znów starsza o rok Zbieram się, musze uciekac do pracy. Miłego wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 9, 2010 milego Cholerka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 9, 2010 do weeekendu pozostało ...77h 45m 08s :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 9, 2010 juz nie mogę wysiedzieć w tej durnej pracy, a dopiero 2 godz. minęło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach