fioletowy widelec 1 Napisano Luty 9, 2010 zdzirson a ty dziś nie pracujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 9, 2010 duch - powtorz pytaie, bo zgubillam watek widelec, w pracy dzisiaj jestem od 14 do 15 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 9, 2010 i nie zastałam chollerki :O:O Duch...ja też nie wiem, o co kaman :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 9, 2010 ''Psychiczna kafezdziro jest to u ciebie bardzo dziwne, wykształcona kobieta i takie obsceniczne zachowanie---hahahahahahahahahahahahahahaha:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Luty 9, 2010 Ja Was też kocham :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 9, 2010 figlarka :D czemu ostatnio tu nie bywasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 9, 2010 my Ciebie bardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 9, 2010 duch, fote ze stopki usunelam duzo wczesiej, szydercy zaczeli sie odzywac dopiero pozniej zreszta nawet gdyby bylo inaczej - mialabym do tego ambiwalentny stosunek;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lili13 Napisano Luty 9, 2010 duch cafe dziekuje za glos, tak to prosba z zagranicy, wspieram corke kolezanki z Polski , moze i wy pomozecie jej nazbierac glosy... wystarczy wejsc na strone http://www.spar-natecaji.si?idC=3&id=14557 i nacisnac GLASUJ, jesli macie czas i ochote mozecie wpisac jeszcze swoje dane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Luty 9, 2010 "figlarka czemu ostatnio tu nie bywasz?" Nie bywam , bo ja pracuję w przeciwieństwie do niektórych nicków i po 2) na jakiego szwanca chorujecie co ??? :D " my Ciebie bardziej" PZU bij zabij , ale bardziej nie można , bo moje uczucie jest jak najbardziej krystaliczne :D "figiel za mocno figluje to jak ma sie pokazywać" duszku nie wzywaj mego imienie nadaremno :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 9, 2010 bez kitu, spać mi się chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Luty 9, 2010 Cicho ........ a Tobie to wiecznie jak nie urok to sraczka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 9, 2010 kiedy mnie naprawdę chce się spać :( kurde no, codziennie o tej godzinie już chce mi się spać :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 9, 2010 o sraczce jeszcze nic nie mówiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 9, 2010 codziennie o tej godzinie już chce mi się spać --cicho to był jeden z wczesnych objawów mojej cionży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 9, 2010 wypraszam sobie, sraczki nie miałam już dawno :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 9, 2010 większe prawdopodobieństwo, że w moim przypadku może to być objaw depresji :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 9, 2010 strzelam focha na PZU, na imie 'justyna' zrobila '':o'' :o teraz czuje sie niechciana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 9, 2010 ciekawa byłam czy zauwazysz czy ty piszesz pod nickiem sucz ...jaks tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Luty 9, 2010 Sraczka jako przenośnia ....... ach jak ja dzieci muszę Was wiecznie uczyć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 9, 2010 no co ty, ja to ja i nikt wqiecej:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 9, 2010 zdzirka , oile mnie pamięć nie myli to chyba zajmowałaś się wróżeniem http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3602888 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 9, 2010 figlarka...ja nie choruję....i nie pracuję :P Cicha...Ty masz depresję? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 9, 2010 wysyłanie fociarów czasowo wyłączone :D jestem w pracy teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 9, 2010 PZU:D:D:D jak cdzienpodgladam ludzi na NK z fikcyjnego konta. Zalamal mnie przed chwila komentarz pod zdjeciem mojej znajomej, na fotce ona z facetem, a jej przyjaciolka napisala: ''Moje kochane paputki:*:*:)):*'' :o:O:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 9, 2010 a co to są paputki :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 9, 2010 inaczej kapcie, bambosze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 9, 2010 Zdzira :D:D:D:D zajebisty opis :D widelec--paputki=kapcie :D ale jej chodziło zapewne o papużki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 9, 2010 i to dorosli, 25letni ludzie:o za 5min musze isc do pracy:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 9, 2010 hahaha :D Tak Leniwiec, dam se głowe uciąć, że mam depresję :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach