cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 10, 2010 bez kitu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 10, 2010 nawet mi buźki nie wychodzą .....:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perdela z Olomouc 0 Napisano Luty 10, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 10, 2010 cicha ... mamy dzisiaj synchronizację :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 10, 2010 no to placze zaden zespol, ludzka glupota mnie po prostu tak wkurwia, ze nic, tylko sie poryczec. no to rycze:o:o:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perdela z Olomouc 0 Napisano Luty 10, 2010 Witam mogę przysiąść w kąciku i popłakać razem z kafezdirką?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 10, 2010 psychiczna ---> bo ludzie to wredne som :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 10, 2010 " mogę przysiąść w kąciku i popłakać razem z kafezdirką " To nie mój topik ale myślę że popłakać se możesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieślik 0 Napisano Luty 10, 2010 nie ryczcie ja mam angine siedze w domu i umieram z nudow ale nie rycze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perdela z Olomouc 0 Napisano Luty 10, 2010 a co ja mam powiedzieć porzucił mnie do młodszej lafiryndy a mamy pięcioro dzieciaków w wieku szkolnym.:O:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 10, 2010 Perdela -----> :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 10, 2010 i tak oto topik zamarł wszyscy se poszli , reszta ryczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 10, 2010 ale tu się smętnie zrobiło :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perdela z Olomouc 0 Napisano Luty 10, 2010 rewq--------> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 10, 2010 jestem jestem, musiaalm przygotowac sie do pracy. nawet dzisiejsza wyplata mnie nie cieszy, czaicie jakie dno?:o rewq, kcem fotkem:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 10, 2010 psychiczna - mnie żadna wypłata nie cieszy zapłacę rachunki, szkołę i pieniędzy nie mam przeważnie w tym samym dniu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 10, 2010 no tak, w zasadzie masz racje:o choc ja w tym mcu mam premie, wiec moze zaszaleje i kupie sobie nowy tusz do rzes Mam dobra wiadomosc: ide na Paranienormalnych w marcu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 10, 2010 Kafezdzira i inne fanki rewq :D :D :D :D fotki wysyłam po pracy z innego kompiszcza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 10, 2010 Zdzira...ale Ci zazdroszczę :O ale ja idę na koncert w niedzielę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 10, 2010 rewq---mnie też wyślesz foto? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 10, 2010 jasne każdej fance :D :D :D ale nie teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 10, 2010 rewq---z Tym "fanatyzmem" z mojej strony to nie przeginaj :O :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 10, 2010 :-O topra ejjj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 10, 2010 i mi i mi :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perdela z Olomouc 0 Napisano Luty 10, 2010 a ja otrzymam tez rewq jak się ładnie uśmiechnę:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 10, 2010 Perdela z Olomouc ----------->>>>>>>>>> kim ty właściwie jesteś :D jaki był Twój stary nick bo kojarzę tą stopkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 10, 2010 cicha, rewq jestescie sobie przeznaczeni zdzirka płacz kobieto , placz. Moge sie przyłączyc, jesli nie chcesz sama leniwcu do Dody mi daleko :D rewq zawsze moge podesłac dziewczynom Twoja fotke za Twoja zgoda Powiedzcie jak odwrócić zdjecie, które nie chce sie zapisac odwrócone? Chciałam napisac sobie CV i wrzuciłam fotki dowodowe na komp, odwróciłam i nie moge odwróconej zapisac :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 10, 2010 Ja poogladałabym "spadkobierców" na żywo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 10, 2010 witam z pracy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 10, 2010 " rewq zawsze moge podesłac dziewczynom Twoja fotke za Twoja zgoda " a jak wtedy dostanę ich fotki ???? :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach