rewq 0 Napisano Luty 15, 2010 chopoki !!! :D powiedzmy że też mam poczucie humoru i spuszczę zasłonę milczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Luty 15, 2010 Ach , miało być delikatnie , a Ty przyznałeś się bez bicia , że spożywałeś trunki w biały dzień i po pijaku po tapczan pojechałeś :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 15, 2010 cytuję " Mężczyźnie są bardzo potrzebne żeńskie hormony. Dzięki nim panowie zachowują równowagę psychiczną, są energiczni i bardziej wytrzymali niż kobiety. Estrogeny wpływają również na analityczny sposób myślenia większości mężczyzn. Mają również zasadnicze znaczenie dla męskiej seksualności. " :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 15, 2010 figlarka....koncert był w Stodole :D i ludzi jak Mrówków :P a ze sceny ni skakałam.....:O:O bałam się trafić później do Ciebie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 15, 2010 rewq---nie daj się podpuszczać ladaco :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Luty 15, 2010 I to ma być ten cudowny przepis kulinarny ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 15, 2010 nie dałem :D to ja go podpuszczam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 15, 2010 tak to jest przepis na GEJA :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Luty 15, 2010 Leniwcze to i stodoły dorobiłaś się w centrum Warszawy ? takiej strzechą pokrytą ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Luty 15, 2010 rewq a ten GEJA to jakaś nazwa firmy czy nowy sos do pasty ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 15, 2010 figiel...niestety nie :O Przepisy BHP zakazały krycia strzechą ale krowy przy wodopoju stały przez całą imprezę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 15, 2010 figiel ------>>>> to nazwa sosu słodko-kwaśnego do... udek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 15, 2010 Jak mozna tyle napisac od rana To powinno być karalne :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 15, 2010 cholerka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 15, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 15, 2010 chollerka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 15, 2010 mężczyźni cicha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 15, 2010 muffcie coś :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 15, 2010 leniwiec zmieniłam opis :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 15, 2010 Wrrrrrrrrr chollerka...a jo to niby kto???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 15, 2010 chollerka....na portalu? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 15, 2010 hahaha wiecie co :D:D:D wpłynęła skarga do firmy odnośnie odśnieżania i koleś pisze "pracownik spychający śnieg z ulicy Zajęczej, złośliwie "napchał" mi śniegu na wjazd do garażu i jeszcze ubił go łychą spycharki" :D:D:D:D łahahahaha :D:D:D:D ale jazdy od rana :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 15, 2010 leniwcu skoro się domagasz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Luty 15, 2010 cholerko Leniwcze a nie chciałaś przypadkiem napisać , że ta kolejka była ale do wódopoju ?:D rewq jednak dopatrzyłam się pomyłki :p To będzie GELWE :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 15, 2010 To o co chodziło z tymi tyłkami, bo jestem nie w temacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 15, 2010 Cicha.....a w skardze nie dopisano, że z tej góry śniegowej ulepiono bałwana? :D figlarka....nie chciałam być aż tak dosłowna :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 15, 2010 czy Was tyłki bolą z okazji walentynek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 15, 2010 Nie. Mnie boli ręka od machania łopatą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 15, 2010 Cicha.......domyślamy się, dlaczego Ciebie tyłek boli :D:D Zapewne miałaś upojną noc :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 15, 2010 a ja straciłam głos i bolę mnie ręce i nogi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach