figiel* 0 Napisano Luty 15, 2010 cholerko a ja cały czas zachodzę w głowę kto był tak dobry i dla mnie podwórko odśnieżył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 15, 2010 figiel znaj mą dobroć Tak mi dobrze szło, ze straciłam rachubę gdzie sie kończy moje podwórko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Luty 15, 2010 To już znam ją cholerko ale jako , że nie wierze w garbate aniołki więc myślę że szykujesz jakiś podstęp z tym odśnieżaniem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 15, 2010 boli mnie banan :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 15, 2010 figielku ja podstęp Jak mozesz tak myślec Przeciez ja jestem taka dobra i niewinna duch podziele sie z Wami. Za Twoje zdrowie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 15, 2010 ja w pracy nie piję :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 15, 2010 I wszyscy zamilkli ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 15, 2010 nikomu nie chce się gadać w poniedziałek :O panuje ogólna depresja :O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 15, 2010 albo pobiegli po % bo im narobiłeś smaka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 15, 2010 Przeciez trzeba tydzień dobzre zacząc :D Tym bardziej jak jest okazja :D a ja znów nie pracuję zastepowałam koleżanke tymczasowo, bo jest w ciazy i miała problemy, ale juz wróciła i chciała, zebym wróciła jak będzie szła rodzić, czyli niedługo :O ale mam nadzieje, zę znajde coś bardziej ambitnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 15, 2010 chollerka....moje oferta pracy w Warszawie jest nadal aktualna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 15, 2010 Lenwicu a przyjmiesz mnie do swojego lokum? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 15, 2010 chollerka....to się rozumie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 15, 2010 Leniwcu taka miałam nadzieje :D Czy jest tu ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 15, 2010 ja jestem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 15, 2010 Cicha...a Ty jak zawsze śledzisz rozmowę z ukrycia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 15, 2010 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 15, 2010 bo ja jestem przyczajony tygrys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 15, 2010 bo cicha jest niesmiała Ale reszta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 15, 2010 ....przyczajony tygrys...ukryty smok :D:D chollerka....reszta pracuje :O:O A jak się żyje w nowym lokum :D nie za zimno? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 15, 2010 Przeciągów nie ma :D Upierdliwych sąsiadów też nie :D Ia tk widziałaś te lajtowe zdjeia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 15, 2010 rajuniu, ale mi literki uciekaja :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 15, 2010 zdjęcia zajebista :D co do uciekania literek---zapewne nie jadłaś śniania :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 15, 2010 ja trochę pracuję :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 15, 2010 rewq całe szczęście, że tylko troche :D :) Leniwcu jadłam twarozek, wiec nie rozumiem gdzie sie podziewają te literki :D Może brak mi kawy Ale mam dzis takiego lenia, ze powinnam zmienić nick na "Leniwa cholerka" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 15, 2010 jak jest Śpiący Leniwiec to może ... Cholerny Leniwiec :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 15, 2010 :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 15, 2010 rewq----Leniwiec to znak zastrzeżony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 15, 2010 a Wy co??? chcecie wojny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 15, 2010 nie ma odpowiedniego znaczka przy Twoim niku Leniwiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach