fioletowy widelec 1 Napisano Luty 16, 2010 kawaler mnie wnerwił wczoraj, normalnie czasem mam wrażenie że jestem kulą u nogi :O:O Szkoda gadać, chyba zaczynam marudzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 16, 2010 Sztuciec Ty już chyba nie miewasz dobrych dni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 16, 2010 klon...depresja jest zaraźliwa :O Uciekaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 16, 2010 "chyba zaczynam marudzić " Czyli wasz zwiazek przechodzi na kolejny, wyższy poziom wspólnego pożycia. Gratuluję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 16, 2010 zdzira ---> ja znam starsze kawałki HEY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 16, 2010 rewq, no ja tez:d tylko cos dlugo o nich nic nie slychac. Sztuciec, co odwalil twoj TZ? wiesz, oni sa.... no dobra, nie bede nic pisac w obecnosci samcow:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 16, 2010 kup se zdzirka kenzo le monde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 16, 2010 aj tam, jest egoistą i tyle :O Miewam dobre dni, już nie mówcie że jestem taka maruda :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 16, 2010 widelec...widocznie jak masz dobre dni...to nie zaglądasz na kafee :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 16, 2010 cicha, marzy mi sie emporio armani costamcostam, sa zajebiste albo escada niebieska, o mamo:D Sztuciec, dont łory, oni wszyscy tacy sa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 16, 2010 jak mam dobre dni to wtedy spędzam je realnie, bo kafe potrafi tylko zdołować, wiec co mam se humor psuć :O A jak mam doła to i tak mi wszystko zwisa :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 16, 2010 zdzira ---> samiec może se pójśc i wtedy se pogadacie od serca :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 16, 2010 mnie się marzyła euphoria ale już mam, teraz jeszcze tylko ck obsession night, chanel coco mademoiselle, dkn women, dolce gabana light blue, ew jak se przypomne to dopisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 16, 2010 no i kenzo le monde :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 16, 2010 cicha- to krótką masz listę marzeń :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 16, 2010 bo z tego wszystkiego więcej już nie pamiętam, ale myśle że jeszcze kilka możnaby dorzucić :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 16, 2010 a ja lubię ck One i Lancoma Tieson Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 16, 2010 poemki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 16, 2010 rewq no co ty;) http://blog.roch.net.pl/wp-content/uploads/2009/10/1254933026_by_kowal779_500.jpg takie zycie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 16, 2010 ...no dobra....chyba czas trochę popracować..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 16, 2010 leniwiec:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 16, 2010 jezu, ale dzisiaj smecicie:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 16, 2010 wiedzieliscie, ze przy wlaczonym torrencie ma sie podobno zmienne IP? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 16, 2010 ja nie smęce zdzira :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Luty 16, 2010 Chollerko zbytnio się nie wysiliłaś pisząc swój "manifest" do mnie, ale cóż. Dla mnie też nie istniejesz więc jest ok :D Leniwiec - brzydalu jesli chodzi o Ciebie to szkoda w ogóle słów..Tak, czy tak się skrzywisz i to będzie Twoja odpowiedź. I spadam stąd bo cos tu śmierdzi lizodupstwem - a ja nie lubię tego zapachu. Miłej zabawy przedszkolaki ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 16, 2010 Ostra --->>> co masz do mnie bo nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek cos pisał do ciebie :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Luty 16, 2010 rewq ja do Ciebie też nic nie mam/nie piszę (oprócz tych słów) :P I spadam stąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 16, 2010 ja pierdole:o rewq, zabierz mnie stad kurwa:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 16, 2010 " Miłej zabawy przedszkolaki " no dzięki nie wiem czym sobie zasłuzyłem bo zdaje się że się nie znamy i akurat ja ciebie nie atakuje :-) widać różne mamy standardy :D ZDZIRA ----->>>> zabieram Cię !!! :-) na polanę pełną maków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 16, 2010 i żyta bedziemy wpiertalac makowki:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach