cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 17, 2010 a coś z nim nie tak ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 17, 2010 Coś nie mogę odpalić odtwarzacza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 17, 2010 http://evelyne-sama.wrzuta.pl/audio/0dIRRWWtmqP/pascal_obispo_-_fan jeszcze raz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 17, 2010 OK. Musiałem wkleić linka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 17, 2010 Z francuskich klimatów ten jest bardziej w moim typie: http://woj461.wrzuta.pl/film/66cwUvRPBf1/charles_aznavour_-_la_boheme Ma sie już swoje lata ;) A to mi przypomina, że pora zadbać o siebie i spadać do domu. Lecę z nóg. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 17, 2010 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 17, 2010 jest ktos jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 17, 2010 :D wiecie co... pozmywałam do połowy, obejrzałam pierwszą miłość i spadam na aerobik I jeszcze Wam zaśpiewam Si j'existe, j'existe C'est d'etre Fan, c'est d'etre fan :):):):):):):):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 17, 2010 174 cm jest tak przedtem zakręciłam z ta Ania D . :O I po fakcie doszłam do wniosku, ze ostatnio jest strasznie kobiet o imieniu Ania i nazwisku na D :O wiec chciałam wyprostować :D Chodzi o ta śpiewajacą Anię D Charlie, Charlie i te inne sprawy Ale podejrzewam, ze owy osobnik byl pijany jak to mówił :O ;) cicha mnie przypominasz Krzysztofa Krawczyka ;) ;) ;) Tak powaznie to nikt nie przychodzi mi na myśl. Az musze sie zastanowić kto m,i kogo przypomina. Rewq jest podobny do mojego szwagra tak samo jak N widelca, z tym, ze do drugiego szwagra Nad dziewczynami musze sie dobzre zastanowić. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 17, 2010 rewq co Cię tak cieszy/ :D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 17, 2010 że do Twojego szwagiera żem podobny :-) idem na film Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 17, 2010 cóż to za wypociny? :D ktoś się chyba trochę za bardzo przejął i jakieś śledztwo prowadzi :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 18, 2010 ludki :D Czy Wy wiecie, że jeszcze tylko dwa dni i ....WEEKEND!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 18, 2010 Taaaak Leniwiec wieeeemy :P jeszcze tylko dwa dni i Zdzirka będzie zmywać mi gary ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 18, 2010 Cicha....to ja podrzucę swoje....nie zorientuje się ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 18, 2010 dajcie namiar na zdzire mam trochę garnków do mycia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 18, 2010 niech zapiertala :D dobrze jej to zrobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 18, 2010 ladaco nie bądź niemiły :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rewq ohhhhhhh Napisano Luty 18, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 18, 2010 ladaco coś dziś pluje jadem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rewq ohhhhhhh Napisano Luty 18, 2010 rewq pozmywajmy razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 18, 2010 Chwilowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 18, 2010 chwilowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 18, 2010 chollerka :D ladaco....to zatrudnij gosposię :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rewq ohhhhhhh Napisano Luty 18, 2010 rewq czekalem na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 18, 2010 :D :-O nie no Gejowym to ja nie jestem dlategowoż dziękuje nie skorzystam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach