rewq 0 Napisano Luty 18, 2010 :D :D cóż za diagnoza Ja mam lepszą : forumowa gnida będzie sączyła jad .... tak długo aż inni będą reagować dlatego : spuszczam na was wodę toaletową :D i IGNOREK :D a wy sobie pitu pitu pierdu pierdu skoro nie macie innego zajęcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 18, 2010 na szczęscie ja mam jeszcze realne życie a wy tylko wasze mędzenie na forum :D Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 18, 2010 Zdzira....załatwiamy Cu fuchę u ladaco na zmywaku :D przecież Twoja praca Ci nie pasuje :P Prosze klękać i dziękować za nową ofertę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kazdy ma takiego Napisano Luty 18, 2010 I znowu sie broni :O czyli jednak malolaty prowokujace was robia to udanie. Na moje teksty tez reagujesz. Po co mi piszesz ze masz realne zycie? Przeciez siedzac wiekszosc czasu na forum i tak udowadniasz ze nie masz i juz sie nie denerwuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rewq sam siebie poczytaj Napisano Luty 18, 2010 realne życie rewqa dobre:D od rana do rana?:D na kaffe:D po wpisach można zobaczyć jakie to realne zycie jest:D i ciągle się tylko broni ,że on to nie,to nie ona:D:D:D takie śmieszne ,że aż straszne:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wystarczy zamknąć okienko Napisano Luty 18, 2010 forum żeby menda i prowokator zniknął :D polecam wszystkim niech się gówna we własnym błotku taplają :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przedmowca ma racje Napisano Luty 18, 2010 ten temat to gowno a my jestesmy pieknymi pomaranczami :D :D :D :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 a taki tu spokój podobno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przedmowca ma racje Napisano Luty 18, 2010 na na na na Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 18, 2010 Ladaco, slyszalam, ze proponujesz mi etat? Leniwiec... Dziekowa:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 18, 2010 Zdzira....jak się spiszesz, to może będą i dwa etaty :P ale mam dziś sprośne myśli :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 ladaco posuwasz je wszystkie??? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 18, 2010 ladaco....gdzie mi tam do Zdziry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 to i dobrze :D głupie lale są najlepsze w te klocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 18, 2010 lad, ale gwarantujesz poslanie albo chociaz jeden cieply posilekw ciagu dnia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 podobno leniwiec nieźle sapie i zasysa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 18, 2010 ladaco....początki dla mnie nie stanowią problemu....gorzej z końcówkami ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 tylko nie połyka bo ją to brzydzi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 18, 2010 ee, lad, na taki uklad to sie nie pisze, albo dajesz dwudaniowy obiad, albo szukaj se nowej pani domu:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 18, 2010 na deser to my sobie same z Leniwcem cos skrecimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 jak nie zechce, cichodajki zawsze chca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 18, 2010 Ladaco ogarnij sie. Z kim ty rozmawiasz?:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 wybieram leniwca :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 psychiczna to taka mamuśka jest, uważaj ladaco bo cie zbije paskiem słuchaj sie mamusi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 18, 2010 dobra, to ja spadam, wroce cieciom z degeneruchow sie znudzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 ladaco spoko ziomek jest :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 idź idź psychiczna paska nie zapomnij :P mamusiu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 ladaco mówisz brać sie za leniwca??? wszyscy gadają że super dyszla ssa, chyba siem skuszem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 wódka jest mrozi sie, chętnie poczęstuje kolege :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 a leniwca też spije i wykorzystam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach