fioletowy widelec 1 Napisano Luty 18, 2010 dobra słuchajcie, teraz pełna powaga :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 18, 2010 mega dystans to permanentny i naturalny stan mojego ducha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 18, 2010 Cicha....nie poddawaj się :O walcz ..... pokaż pazur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 18, 2010 Leniwiec, ja widze, ze nasza postawy zyciowe sa bardzo do siebie zblizone cicha, ok, rozumiem. No to co brzoskwinki i kabanoski, czilałtujemy sie, czy obrazamy sie na siebie, zeby bylo ciekawiej i powazniej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 18, 2010 widelec....jakoś trudno mi wyobrazić sobie Twoje lico w pełnej powadze :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 18, 2010 widelec ja zawsze jestem poważna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 18, 2010 Co prawda to prawda, teksty o ruchaniu i wypinaniu dupy są poniżej pewnej granicy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 18, 2010 przez was przygryzlam sobie warge:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 18, 2010 Leniwiec ---> obawiam się że JA sobie odpuściłem i wyszedłem z topika po krótkiej wymianie zdań :-) zaś ty pozostałaś obojętna na moja prośbę o zgłoszenie "śmieci " do wykasowania i dobrze się bawiłaś z tym towarzystwem . Myslałem że bardziej ci zalezy na innych gościach na swoim topiku , a nawet nie odniosłaś się do mojej prośby . :-) a tekst " twa wola " tylko pokazuje że moja obecnośc tu ani ciebie ziębi ani grzeje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 18, 2010 ależ ja czasem potrafię być poważna, musi być tylko ku temu odpowiedni powod Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 18, 2010 Zdzira...a miałaś jakieś wąty co do tego faktu? :P chollerka....jesteś poważna jak cholera :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 18, 2010 oho, czyli bedziemy sie klocic. spokoj juz kurva:o widelec, cholerka, wezcie im cos powiedzcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 18, 2010 rewq- jakoś ostatnio w ogóle nie moge cię zrozumieć, i dostrzegam trochę prawdy w tym, co pisza oranże :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 18, 2010 S P O K U J!!!!!!!!! Chyba nie dacie sie sprowokować tym śmiesznym ludzikom :O Dajcie sobie spokój :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 18, 2010 cholerka, czemu napisalas ''spokoj'' przez 'U''? to w nerwach, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 18, 2010 dlaczego ja mam im coś mówić, ja się z chęcią pokłócę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 18, 2010 Zdzira....tylko wyjaśniamy sprawę :O rewq---nie wiem, czy zwróciłeś uwagę, ale mnie nie było na topiqu :O wiem też jedno, że zgłaszanie do usunięcia tylko Trolle prowokuje--lepiej jest ich olać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 18, 2010 mówię COŚ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 18, 2010 widelec, prowokujesz a ja wlasnie przeczytalam, ze mamy pyski przy ziemi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 18, 2010 nie zdzirka alt mi nie zawsze dziala. Czas zmienić komputer :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 18, 2010 ja już jestem spokojna :D Starszym nie należy się sprzeciwiać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 18, 2010 ladaco.....wyluzuj :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 18, 2010 ok, podwiazcie krawaty chlopaki, a dziewczyny niech poprawia makijaz. czytaja nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 18, 2010 " rewq- jakoś ostatnio w ogóle nie moge cię zrozumieć, i dostrzegam trochę prawdy w tym, co pisza oranże " No to było poniżej pasa :-) ale nie skorzystam z zaproszenia do kłótni :-) powiem ci tylko jedno : to co piszesz jest podłe bo pozwoliłem sobie zwrócić uwagę Leniwcowi to zaraz się na mnie rzucasz :D no cóż .. ty mnie tez rozczarowałaś , a skoro mnie nie rozumiesz to ja nie odpowiadam za poziom intelektualny twoich szarych komórek i sposób postrzegania :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 18, 2010 Boshe !!! Jaki wrażliwe to Ladaco :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 18, 2010 no i zajebiscie:o wezcie sie jeszcze kurwa monitorami porzucajcie:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 18, 2010 rewq----nie przeginaj :O Zdzira...ja już w pełnej gotowości :D mogą mnie "prześwietlać" a i tak zobaczą samo złoto :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 18, 2010 Jasne, zacznijmy sobie skakać do gardeł. Ale będzie ubaw :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 18, 2010 ladaco...przecież masz gruby pancerz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 18, 2010 " rewq----nie przeginaj " Leniwiec kto tu przegiął pierwszy .. widelec czy ja ? :-) Może więcej obiektywizmu :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach