bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 ździra zbiła ladaca i kazała mu klęczec na grochu za kare :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Luty 18, 2010 Osz kurva jakie to smutne :( Ona jest taka bezwzględna..dobrze,że nie kazała mu zjeść kostki mydła :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 18, 2010 dobra, teraz to już naorawde idę. Ostra- ty jesteś żałosna, tego się nei da inaczej określić :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 18, 2010 To ja nie przeszkadzam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Luty 18, 2010 Uśmiechnęłaś się nareszcie widelec jak miło :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Luty 18, 2010 klon_ sniło mi się, że spadłeś z rusztowania, wiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 18, 2010 Niech zgadnę: miałem koszulkę z napisem Klon ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Luty 18, 2010 Brawo :D Ale cwana bestia z Ciebie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 18, 2010 To był Ladaco. Bez przerwy pożycza moje koszulki :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Luty 18, 2010 Nie to byłeś Ty, miałeś tatuaż z napisem "klon_" na lewym półdupku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 pocałujcie sie wreszcie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Luty 18, 2010 Bajo skąd Ty się wziąłeś ? Chyba z Kosmosu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majonez kielecki 0 Napisano Luty 18, 2010 widze zarciki na konkretnym poziomie ale jakzeby inaczej moglo byc, w koncu pojawila sie Ostra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Luty 18, 2010 majonez łechcesz moje ego kolego , dawaj dalej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 dla ciebie może być nawet z kosmosu maleńka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Luty 18, 2010 Bajo wow już jestem Twoja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 póki nie ma leniwca może byc wypnij dupke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 rzeczywiście spokojnie sie zrobiło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 do czasu aż przyjdzie ździra i znowu cie zacznie okładać po głowie ladaco :P ja bym jej huknął :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majonez kielecki 0 Napisano Luty 18, 2010 bajo, bo zaraz tobie sie dostanie bo doopie mam w domu wielka, granatowa cukinie, lubisz takie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 zniszczyła chłopaka tłusta locha :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Luty 18, 2010 bajo o nie , jak Twoj Wacław tykał leniwca - ja nie tykam Ciebie -jesteś w grupie wysokiego ryzyka :d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Luty 18, 2010 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 jeszcze nie tykał ale zem usłyszał że dobrze zasysa leniwiec to sobie myśle że poczekam i sie przekonam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Luty 18, 2010 Jeden chuj :P Masz chrapkę na niego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 18, 2010 Tępa...wypad z baru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 juz nie te tutaj wszystkie laski som jakieś niedoruchane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Luty 18, 2010 może "som" może "nie som" :D Leniwiec cześć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 pokaż no dziecinko jak zasysasz dyszelka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 18, 2010 Pora poszukać bezpiecznego schronienia :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach