Gość Napisano Luty 18, 2010 to co, ja sie moze pojde umalowac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 18, 2010 a ja poniekąd rozumiem cichą. Czytajac kilka stron wstecz też mam taka ochote. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 18, 2010 Ludki.....wyluzujcie Dajcie już temu spokój.....:O Nie karmcie Troli :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 18, 2010 zdzirka mi też pasuje, ale nie chce mi sie . Dzis bede naturalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 18, 2010 laski, co tam, co tam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 18, 2010 zdzirka a nic, nic ... zastanawiam sie czego niektórych uczyli rodzice i nauczyciele w szkole. Bo an pewno nie kultury Czytam w miedzy czasie ksiazke, dlatego sie nie odzywam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 18, 2010 pomalowalam paznokcie. slucham jakiegos shituw radiu i juz chcialabym wyjsc do pracy, a tu jeszcze 40min Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 18, 2010 ja muszę uciekać mam naradę :O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 18, 2010 Też pasuje mi pomalowac paznokcie, ale nie chce m sie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 18, 2010 cholerka, nie idziesz dzis do pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 18, 2010 leniwcu nie daj się :D Idę na kawe. Odezwę się jak przyjdzie czas ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 18, 2010 zdzirka nie :D napiszę w mailu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 18, 2010 to ja tez idę po kawę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 wy wredne pomioty wy wy, uraziliscie mojego kolege ladaca, nie daruje wam tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 18, 2010 nic nie powiem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 18, 2010 widelec tak trzymaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 a co masz mówić????? jak swoich traktujecie fałszywe babsztyle???? ladaco wam nic nie zrobił rozmawaiał ze mną, on przynajmniej normalny jest i nie uprzedzony jak wy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 18, 2010 Bam bam bam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 Mój kumpel ladaco uważa że powinienem tutaj pisać i was nauczyć tolerancji dla innych :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 18, 2010 aa buuuuuuuu :P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirsonowna orencz Napisano Luty 18, 2010 bla bla bla ladaco, jak czytasz to odbierz mejla, bo nie chce mi sie do ciebie pisac na topiku kafeteryjnego marginesu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 bardzo macie wysoki poziom rozmowy, buczycie i muczycie jak krórwska na pastwisku:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 18, 2010 tiru riru :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirsonówna orencz Napisano Luty 18, 2010 potezny, skosny sik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 18, 2010 10:40 [zgłoś do usunięcia] majonez kieIecki rucham psa jak sra 10:43 [zgłoś do usunięcia] majonez kieIecki pszepraszam ale odbyt mi u was wypadł, już go zabieram i ide 10:48 [zgłoś do usunięcia] majonez kieIecki który degeneruch podeptał mój wypadły odbyt?????? Aleś psychiczna zabłysnęła :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 :D:D:D::D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 18, 2010 a ty cicha szkoda że nie zauwazyłaś że to podszyw zdziry, pisany przez duże "I" a nie "l" :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 18, 2010 nie wiem cicha czy zauwazylas, ze to byl podszyw:o:o:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 idiotki :D:D: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 18, 2010 obra, kurva, ide juz do pracy bo widze, ze inteligencja degeneruchow sie udziela innym, boje sie, ze jeszcze o mnie zahaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach