cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 18, 2010 właśnie kurwa nie zauważyłam :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 boś ślepa i durna:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 18, 2010 bajo, wypierdalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 18, 2010 cicha- ale to nie była zdzira :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 18, 2010 Ten wypadajacy odbyt majonezu kieleckiego tak nią wstrząsnął, że mogła nie zauważyć :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 i co dziewczynki??? przeprosicie pana ladaco czy mam sie u was rozgościć??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 18, 2010 wypierdalaj gnido w dupe jebana wypnij się, pedał ladaco z pewnością się skusi, obaj jesteście na jednym poziomie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 uuuuuuuuuuuu nieładnie, ladaco widziałeś jak ona o tobie powiedziała??????????/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 powiedziała że pedał jesteś to jest poniżej wszelkiej godności kara musi być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak tu milutko Napisano Luty 18, 2010 cześć suczki co słychać????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak już kobieta pisze Napisano Luty 18, 2010 takim językiem :-O to doprawdy ten świat juz zdziczał . Co za towarzystwo fujjj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cóż za wysublimowane Napisano Luty 18, 2010 słownictwo:D:p cicha ten słownik to sobie juz poczytałaś?:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 ladaco brachu nie martw sie znajdziemy sposób żeby je ukarać a cichą szczególnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak tu milutko Napisano Luty 18, 2010 ladaco jest gorszy od pedała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cóż za wysublimowane Napisano Luty 18, 2010 a swoją drogą cicha to masz naprawdę problem z czaszką:D:D:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak tu milutko Napisano Luty 18, 2010 ladaco to pała do lania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 18, 2010 jest tu ktoś oprócz mnie? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 18, 2010 tylko kurwy ludziom życie potraficie uprzykrzać, nic więcej, takie kurwa ciekawe zajęcie ? a pierdolnij się w łeb jeden z drugim, może wam się debile poprawi, a Ty spamer bajo zabieraj te swoje gnidy za wszarz i wypierdalać w podskokach :O Bluźnijcie sobie ile wlezie, róbcie co chcecie, mam to w dupie Wy frajerzy zakutani :O Jesteście dnem :O Dorośli ludzie, a jak dzieci, gnomy cholerne :O Kupcie se kurwa sztuczne waginy i ładujcie w nie, jeżeli macie czym, skoro wam żony/dziewczyny nie dają, bądź nie stać was chuje złamane na dziwki :O Jak wam się to nie nudzi ? Jestem pełna pogardy dla takich tłumoków jak wy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 ja jestem i juz tu zostane za wasze grzechy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak tu milutko Napisano Luty 18, 2010 oprócz takiej rury jak ty to już nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 :D:D:D::D:D:D cichej żyłka penkła:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Luty 18, 2010 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 18, 2010 nic mi nie pękło w przeciwieństwie do ciebie d u p k u :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 18, 2010 aleś się zagotowała cicha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 fajnie sie zrobiło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 18, 2010 a co ladaco frajer pójdzie się poskarżyć, że cicha brzydko bluźni na ciebie ? :D:D:D a ja cie stary frajerze broniłam, a ty tu taki spam odpierdalasz ? :O :D mam cie głęboko w poważaniu przepraszam jedynie dziewczyny, że im bałaganu narobiłam :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 jestem tysionc pieńcet sto dziewieńcet razy gorszy od ladaca, ogulnie macie po japkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Luty 18, 2010 ale mam z was ubaw, wyszło szydlo z worka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pinokio to anioł i diabeł 0 Napisano Luty 18, 2010 Dzień dobry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach