Gość durny kod Napisano Luty 18, 2010 OOOSSSTTTRRRAAAA! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 18, 2010 klon....bo my chcemy nauczyć ją życia a nie jakiś bzdetów typu statystyka :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 18, 2010 bajo TUMANIE nie potrafisz znależź a tu gieroja się ubierasz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Luty 18, 2010 Szkoda na Ciebie moich "Kurew" :P Możesz stopy wylizać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 18, 2010 Leniwiec statystykę to ja umiem :P gorzej natomiast z badaniami operacyjnymi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość durny kod Napisano Luty 18, 2010 Ostra! Poszłaś szukać przyjaciół, czy płaczesz w poduszkę? No dogadaj mi, przecież zawsze musisz być ta cwańsza, choć niekoniecznie lepsza :P Odezwę się jeszcze do ciebie zakompleksiona osobo, szukająca tu akceptacji poprzez obrażanie, by zwrócić na siebie uwagę Żeby musieć zapracowywać sie w ten sposób, zęby poczuc sie lepszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 18, 2010 Cicha...a ja miałam 5 z badań operacyjnych---nie chwaląc się :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Luty 18, 2010 Dobre, posmiałam się :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość durny kod Napisano Luty 18, 2010 no dalej, dawaj! Powyzywaj mnie! Spływa to po mnie :D No pokaż, ze jesteś lepsza. Obrażaj, zeby poczuc sie górą! no dalej! Tylko tyle mozesz. Bo jestes nikim. Poudawaj, ze jest inaczej. Wyzywaj! Obrażaj! Poniżaj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 18, 2010 Bajo ty cherlaku przebrzydły czego się nie ruszaz co zatkało kakao.:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość durny kod Napisano Luty 18, 2010 pewnie, że sie pośmiałaś. Przeciez nie napiszesz prawdy. Musisz pokazac jaka jestes cwana. To twoej zycie. nie ma sie z czego smiać. Masz skrzywiona psychike. No dalej. Odwróc jak zwykle kota ogonem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość durny kodzie Napisano Luty 18, 2010 póki co ty szukasz akceptacji u ostrej:Dolała ciebie i sobie poszła ale ty wiernie na nią czekaj,może przyjdzie i łaskawie do ciebie zagada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Luty 18, 2010 Osz kurva co za desperat, takiego jeszcze nie spotkałam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość durny kod to Napisano Luty 18, 2010 cholerka czy cicha?:D a może widelec?:D ciekawe,że się boi ujawinić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość durny kod Napisano Luty 18, 2010 durny kodzie, a raczęj ostra zeby w ten sposób szukac akceptacji odezwe sie jeszcze ostra. Zapamietaj mnie. Aż zal, ze musze isć nie zapomnij pozalic sie spim nowym przyjaciolom! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 tu same desperaty a lucyper sie koleguje z tom ciotą desznickiem DO ODSTRZAŁU!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Luty 18, 2010 Idź,idź tchórzu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 18, 2010 OstraSiostra ------. i tak mamy CHłopo_Babę co sieje inwektywami na lewo i prawo.Gdzie twoja godność i HONOR.:O:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Luty 18, 2010 Lucyper zapewne tak jak uważasz- w dupie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lucyper a co ty wiesz Napisano Luty 18, 2010 o honorze?:o :D:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 lucyper ty chory psychicznie jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 18, 2010 bajo szerokości --- nie gęgaj tylko przyjdz na razie gęgasz tylko krótko.Oczekuję na ciebie od 20 minut a ty bajop kija połknąłeś i nie możesz d u p y stąd ruszyć>Boisz się ladaco bo cię może wykopać na zbity pysk:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale jazda na was zawsze mozna Napisano Luty 18, 2010 liczyc:D:D piszcie, toz to prawdziwy kabaret Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 18, 2010 [zgłoś do usunięcia] bajo szerokości lucyper ty chory psychicznie jesteś --------. mamy lekarza cafewowego,stwierdził dobitnie.Konowale Bajo oczekuje na ciebie a ty się mnie widocznie boisz.Chodz do mnie podciepie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 jestem u ciebie psi synu od jakiegoś czasu masz u mnie pozamiatane jesli to prawda co myśle......... nie pozwole niewinnych kobiet prześladować takiemu śmieciowi jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 18, 2010 KONOWAŁ BAJO hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 18, 2010 leniwiec jesteś jeszcze? jeny ale mam zapiertol w pracy dzisiaj :O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 18, 2010 Chodz teraz bajo prześliczna kreaturo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 ty psychopato ślepy juz ja cie urzondze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 18, 2010 Konowale bajo czekam przy dżwiękach muzyki bethowena.Ale miło mi będzie takich "znamienitych" gościć u siebie.:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach