Gość Napisano Luty 18, 2010 no dobra, to ja ide chyba robic obiad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 Oj desznick, nic nie zmądrzałeś przez ten cały czas Trzeba się będzie rozmówić z panią H. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bajo srajo Napisano Luty 18, 2010 nauczył się dziś nowego słówka : szmondak :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 18, 2010 zdzira- a ja się załapię? De- tak sobie tłumacz, już tu był taki jeden Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 18, 2010 Przecież miał poprawkę z tego i dumnie się bajo obnosi:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 18, 2010 sztuciec możesz .śmiało wymieniać moją poprzednią ksywkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 18, 2010 widelec, cho, mam golabki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 18, 2010 sztuciec konował bajo siedzi sobie wygodnie na drzewie i jeszcze o tym nie wie ,że tam jest :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 18, 2010 psycha- jeżuniu ale bym zjadła gołąbków Kuźwa, że też w tej mojej pracy pracują sami dretwi ludzie, którzy nie chcą zamawiać jedzenia do pracy, bo wszystkim pieniędzy szkoda. A dla jednej osoby nie opłaca się dowóz :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 18, 2010 mam nadzieję,ze do mnie już przyczłapał:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 18, 2010 narka Bajo nie zapomnij ze sobą zabrać słownika ortograficznego!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 18, 2010 Właśnie dowiedziałem się, że ja będe miał strogonowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 18, 2010 jesteście tu? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 jestesmy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 18, 2010 i patrzie jak dostał szmondas Konował bajo wciry przytuptał zaraz do was.:D:D:D U mnie sfajdolił się w majtosy i musiał czyścic sobie.:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 18, 2010 nikogo? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 18, 2010 widelec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 18, 2010 no akurat tak jest jak debil zagości u was wszyscy uciekają.U mnie ten debil bajo siedzi dłużej więc go znam:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 18, 2010 nie wiem czy moja obecność będzie wystarczająco zadowalająca :D ale czuwam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 18, 2010 ufff już myślałam że całkiem mnie opuściliście :O A leniwiec gdzie? Miała być w pracy do 18 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 18, 2010 Kto ucieka ? To jest topik dla ciężko pracujących. Praca sie kończy i idą do domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 18, 2010 rewq - wiemy wiemy, nie bój żaby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 18, 2010 widelaec klon I miejcie go w dupie jak ja go mialem i pójdzie w wiadomo gdzie:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 18, 2010 Spoko. To kobiecy topik. Żaden facet nie wytrzyma tu długo :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 18, 2010 a co wiecie ? bo ja wiem że nie wiem dlaczego jeszcze tu piszę ( na kafe ) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 18, 2010 rewq nie zauwazyłem cie sorry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 18, 2010 chyba, że bajo to kobieta jest :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 18, 2010 Lucyper nikaki ---> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyper nikaki 0 Napisano Luty 18, 2010 rewq ty stary weteranie bym musiał do ciebie mówic za dwoje:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach