Gość marianek skąd to Napisano Luty 18, 2010 :D już pękłem ale ze śmiechu , nadal twierdzę że gówno wiecie :D no ale przecież wiecie lepiej jak mam na imię ode mnie samego :D bzdre he he :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marianek a twoja lala Napisano Luty 18, 2010 no to już wiemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość c.d.n wkrótce... Napisano Luty 18, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość komisjjjjia Napisano Luty 18, 2010 Duchu to jakie masz problemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komisjja 0 Napisano Luty 18, 2010 to jaki masz ,ten problem,juz jestem czarny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 18, 2010 duch siemanko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 ladaco czekam na ciebie i czekam brachu wudeczka jest, gołombeczki w sosiku pomidorowym i goloneczka :D cyk:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 szmondaków :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 spoko bajo tu szmondaków ustawiał jak trzeba:D troche sie rzucały jak to szmondaki. trzeba ich kultury naczyć:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 o tak jej sie należy za to jak ciebie określiła. takie słowa mnie się cisną na usta że pojęcia nie masz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 jej łańcuch krótki wystarczy, buda to za duże dobrodziejstwo jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 flaczków już nie mam ale gołombki i goloneczka świeżutka jest na stole, cyj cyk:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 Ta owłosiona małpa z czarnym ryjem to mam być ja??????????????:D::D:D:D: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość schudł Napisano Luty 18, 2010 Tradycjia to jest to:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość schudł Napisano Luty 18, 2010 gdzie namiar 50 stopni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 milcz duchu jak pan mówi, to prawdziwy ladaco mój brachu, a wy szmondaki go obraziliście, kara musi być :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Luty 18, 2010 Zwisa mi kto to jest, ale jak by zamiast l miał duże i, pewno zarobiłby bana, więc.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 Straszne się tu chamstwo zjeżdża z całego świata. Kasza niedogotowana:D:D::D:D::D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość schudł Napisano Luty 18, 2010 to wypijmy za Tradycjie ladaco:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość schudł Napisano Luty 18, 2010 Myrdus jestes TU??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 Ladaco ma racje kulturalnie wudeczke piliśmy, sobie gadali, a tu nagle zgraja najpierw na mnie napadla a potem na ladaco za to że gadał ze mną. Chamstwo i drobnomieszczaństwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komisjja 0 Napisano Luty 18, 2010 rzecz swieta:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 u boku ladaco bede trwał do końca i z chamstwem na kaffe walczył :D cyk ladaco :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komisjja 0 Napisano Luty 18, 2010 jakie boki ,boki sa równe ,a co tu mamy jakies osły?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komisjja 0 Napisano Luty 18, 2010 co to za trzoda?? w ciemności nie widac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajo szerokości 0 Napisano Luty 18, 2010 cicho bo ja mówie ladaco cyk, wudeczka sie grzeje:D:D: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komisjja 0 Napisano Luty 18, 2010 chamstwo,wiesz co Duchu ,w tym temacie to lepiej sie nie udzielaj za bardzo ,bo sam jestes ,jaki jestes:D ja chce zimną !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komisjja 0 Napisano Luty 18, 2010 wozetka tylko dla gosci pod krawatem!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach