OstraSiostra 0 Napisano Marzec 11, 2010 Zdzira pokazałaś właśnie swoje ograniczenie i debilizm. To,że ktoś ma inny charakter od Ciebie, nie oznacza,że jest głupi. "Tępić ścierwa" ?? To zacznij wreszcie bo na razie podrygujesz sobie.. Ale chociaż pół biura ma z Ciebie ubaw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 11, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=dQdyEw6jfGQ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 11, 2010 Zdzira...kuźwa, przestań podglądać mam sałatkę owocową :D Zaszalałam dziś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 11, 2010 nie pracuje w biurze:o:o:o I znowu kompletnie nie zrozumialas tego, co napisalam, nawet 1%. Moze nastepnym razem wlacze caps lock, bedzie ci latwiej. Ale spoko, nawet jakos w to specjalnie nie wierzylam. Klon:D Len, przeciez pasztety ciagle cos jedza, nie wiesz? Nie musze cie podgladac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Marzec 11, 2010 chodziło mi o moje biuro inteligentko.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 11, 2010 Zdzira.....widzisz, nie wiedziałam ale podpytam Ostrą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 11, 2010 aha, sory ze nie czytam w myslach, popracuje nad tym. milo mi ogromnie, ze poza toba rozwniez moglam dostarczyc im troche rozrywki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Marzec 11, 2010 pytaj znam się na odżywianiu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 11, 2010 o widzisz len, zna sie na odzywianiu, pytaj ja zaczne: co robic, zeby miec wasy?? (jak napiszesz to bede wiedziala, czego unikac). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 11, 2010 Ostra...co pasztety jedzą najczęściej? Pytam Ciebie, bo chcę mieć odpowiedź z pierwszej ręki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 11, 2010 przez to wszystko nie chce mi sie isc do roboty, a za 10min musze wyjsc:o:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 11, 2010 Zdzira....udaj zasłabnięcie :D lub migrenę :D:D A widelca nie ma...jak ma okazję się pośmiać :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 11, 2010 wlasnie gdzies mi mignela na temacie o ostrej;) nie moge, caly tydzien mnie nie bylo, musze zaraz isc ale poczytam popoludniu:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 11, 2010 Ostra, to ty? bo sens wypowiedzi jest dokladnie taki, jak zawsze, kiedy piszesz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 11, 2010 czyli jednym słowem...brak sensu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 11, 2010 a co wy nic nie piszecie?:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Marzec 11, 2010 Bry Wieczór:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spiacz Leniwiec Napisano Marzec 11, 2010 Witam wieczorowo .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ty lowca Napisano Marzec 11, 2010 a co masz do tego tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brzya Napisano Marzec 11, 2010 Zapewne lowca czuje miete do ktorejs z tu piszacych kafeterianek . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asiulek:( Napisano Marzec 11, 2010 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4405540 POMOCYYYYYY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 12, 2010 Nawet nie chcecie wiedziec co mam na sniadanie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vfsavfasv Napisano Marzec 12, 2010 Pstrąga w galarecie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 12, 2010 rogaliki z czekolada (jak MagdaM), maslane buleczki, pyszna kawka i dzem truskawkowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vfsavfasv Napisano Marzec 12, 2010 smacznego Zdzirka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 12, 2010 dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Marzec 12, 2010 dzień dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 12, 2010 levi co zrobiles z dziewczynami, czemu ich tu jeszcze nie ma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 12, 2010 siemka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 12, 2010 siostra ostra- daruj sobie na razie ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach