Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 12, 2010 dę po śladach mego życia. Zdzira....wzruszyłam się Ślady są małe, kruche Prawie nie widzialne Lecz takie radosne, pełne życia Pełne motywacji Do dalszej realizacji planów. Patrzę na me upadki W których zawszę umiałam się podnieść Powstać i żyć na nowo... Spotkałam człowieka w czarnej pelerynie... Woła mnie do siebie abym przyszła do niego Był samotny i chciał mieć kogoś przy swym boku. Ja odmówiłam. Uśmiechnęłam się i nagle upadłam... ...upadłam, już nie powstałam i nie żyłam na nowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 12, 2010 ladaco....no rozumie się :D Ja zawsze na wysokości...a Ty wolisz parter :D Zdzira....przez łzy pokręciłam linijki :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco@ 0 Napisano Marzec 12, 2010 ten człowiek w pelerynie Len to ja, miałaś wtedy do ŁODZI przyjechać ale nie chciałaś:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco@ 0 Napisano Marzec 12, 2010 wole parter Len bo na wysokości mam lęki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 12, 2010 Len, co to?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 12, 2010 ladaco.....ja zdecydowanie wolę wysokości...pomimo lęków :D Zdzira...jak to co?? Pisałaś, że umierasz, więc chciałam się wprowadzić w odpowiedni nastrój :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 12, 2010 now iem, ale sama to ulozylas??:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 12, 2010 Zdzira....a jak myślisz??? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Marzec 12, 2010 ee... coś nie łapie ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 12, 2010 a juz myslalam, ze zaszczycilas mnie swoja tworczoscia chcialam dzisiaj poukladac cos o ostyrej ale skoro siedzi pod orencz nie bede sie wysilac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 12, 2010 myślę że prędzej czy później się zaczerni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 12, 2010 za 45min mnie juz nie bedzie, mysle, ze do tego czasu sie nie ujawni moze jej glupio po wczorajszej wtopie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 12, 2010 Zdzira...ja niestety nie jestem ludową poetką :P A Ostra się zaczerni...bo nie ma za grosz samokrytyki :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 12, 2010 jej głupio po wtopie? O czym ty mówisz. Ta dziewczyna (o ile) nie ma za grosz honoru a do tego jest pomyloną hipokrytką. Nie licz na jakąkolwiek skruchę z jej strony bo przecież ona "ma to w doopie" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 12, 2010 Właśnie poinformowali w radio, że dziś jest światowy dzień drzemki w pracy Idę z petycją do Bossa :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 12, 2010 nooo, pokimalabym sobie dzis w pracy, nie ma co:( chujowy humor dzis mam, nic tylko usiasc i plakac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 12, 2010 no dobra, powoli spadam:( odezwe sie popoludniu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 12, 2010 Trzymaj się Zdzira :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 12, 2010 a ja tu zdechnę z nudów dziś :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 12, 2010 ladaco...jesteś potrzebny trzeba reanimować widelca...bo klon się dziś nie pojawił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 12, 2010 ja z klonem nie gadam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 12, 2010 hmmm...czy ja o czymś nie wiem?? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 12, 2010 Pomacham tylko Odezwę się w poniedziałek. Od kwietnia nie bedę juz Was tak często odwiedzać Teraz uciekam po chollerków :) miłego Ps. Leniwcu jak to milo, ze za mna tęsknisz A co to za afera z klonem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zona zakazala klonowi tu pisac Napisano Marzec 12, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 12, 2010 zanosi sie na wieczorne alkoholparty na kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco@ 0 Napisano Marzec 12, 2010 mówisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco@ 0 Napisano Marzec 12, 2010 Len wcześniej nie mogłem, co z widelcem, żyw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 12, 2010 ladaco.... pogadalabym z toba, ale ma kurva niesmak jakis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco@ 0 Napisano Marzec 12, 2010 to jak umyjesz zęby to sie zgłoś zdzira Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach