Gość Napisano Marzec 12, 2010 no to porzadziles Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 12, 2010 co to za dziwna gadka? /;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 12, 2010 cholerka a nie wiem, cos mnie podkusilo zeby napisac pare slow do ladaco ale szybko przekonalam sie, ze szkoda mojego stukania Cholekra....co za numery nam tu odstawiasz z kwietniem???:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 12, 2010 zdzirka będę zajęta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 12, 2010 ok, rozumiem czymkolwiek nie bylabys zajeta pamietaj, ze w razie czego mejl pozostanie zawsze ten sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 12, 2010 pamiętam Napiszę Ci na maila o co chodzi, ale raczej wieczorem albo w łikend Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 12, 2010 a twoi mezczyzni zdrowi?? bo u mnie kurde wszyscy zaczynaja sie rozkladac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 12, 2010 napisałam ci mniej wiecej w mailu. U mnie odpukać zdrowi :) jutro jedziemy na basen, wiec mam nadzieje, ze nic ich nie zlapie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 12, 2010 Cholerka, gratuluje!:) zazdroszcze ci, ja sama czuje, ze chyba mnie cos znowu lapie:o ale nie dam sie, aspiryna,fervex i grzane wino postawia mnie na nogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 12, 2010 ja ostatnio się źle czułam, ale na szczęście mi przeszło. Ale dzis miałam już 2 ataki astmy jesli to Cie pocieszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 12, 2010 o matko:o wspolczuje, naprawde:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 12, 2010 spoko, żyje z tym tyle lat, że jestem przyzwyczajona jeśli można to tak ując :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 12, 2010 warowalam tu nawet w piatkowy wieczor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco@ 0 Napisano Marzec 12, 2010 jak zęby umyte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 12, 2010 twoje? a nie wiem, koniom w paszcze nie zagladam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco@ 0 Napisano Marzec 12, 2010 konie to degeneruchy, ja nim nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 14, 2010 za oknem śnieży....więc nie chce mi się tyłka z domu ruszać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość psychiczna wazelinuje Napisano Marzec 14, 2010 Psychiczna wylizałaś do samej kości pięty u degeneruchów:D Ladaco nigdy przenigdy nie zaglądaj w końską dupę zdziry.Grozi to zejściem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 14, 2010 Ladaco, popisz jeszcze sam ze soba, ni innego lepiej ci nie wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość psychiczna to obłudna Napisano Marzec 14, 2010 ona tak robi : tu pisze na czarno,ze niby taka teges smieges i otwiera proxy i dowala po kolei na pomaranczowo.Leniwcowi tez sie dostalo ,nie od degeneruchow,bynajmniej !! od swojego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aseksualista 0 Napisano Marzec 14, 2010 :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 14, 2010 hah:D alez ci sie kurva zajebiscie musi nudzic:D pisz pisz dalej, chetnie poczytam tymczasem ide ze niby na spacer (tak naprawde zapodaje wlasnie nastepna bramke i wkraczam na deg.) nara frajerzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco uno 0 Napisano Marzec 14, 2010 przerwa na tytoń musi mieć ciekawy wyraz twarzy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 14, 2010 ladaco, jak masz kogoś obrażać na tym topique...to lepiej wypad z stąd :O miałam nadzieję, że ta dziecinada już Ci przeszła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 14, 2010 OMG stąd*** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 14, 2010 Len Haha, Ladaco, to moze opowiesz Panstwu, czemu nie raczyles mi odpisac na mojego mejla, chyba z miesiac temu? Jezyka w gebie zabraklo, czy co? :D Len, wiem, ze zlamalam zasady i mialam nie gadac z tym smieciem, ale jakos nie umiem sie powstrzymac, no nie umiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oo jestes jeszcze ? Napisano Marzec 14, 2010 miało cię nie być Psychiczna -nik mowi sam za ciebie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 14, 2010 wyobraz sobie ze nie mam przyklejonej dupy do stolka przez 24h/dobe, mam tez inne zajecia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oo jestes jeszcze ? Napisano Marzec 14, 2010 ladaco jeszcze gadasz do koni ? daruj sobie ,szkoda Twego czasu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco uno 0 Napisano Marzec 14, 2010 meila jakiego, jakiej treści, od kogo ? nic nie dostałem od ciebie, a jezeli były to pytania natury osobistej to odpowiedź znasz, czy mam przytoczyć:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach