Gość Napisano Marzec 14, 2010 jestes tchorzliwym frajerem ladaco, tyle w tym temacie:) Tu i teraz, przy swiadkach, obiecuje nie zaszczycic cie juz wiecej swoja odpowiedzia na twoje gówniarskie zaczepki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco uno 0 Napisano Marzec 14, 2010 jezeli ktoś mi zarzuca nieprawde, zawsze sie potrawie z nie wytłumaczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oo jestes jeszcze ? Napisano Marzec 14, 2010 Psychiczna naskarżyłaś na pewno na wszystkich ? Sprawdź ,wyszukaj psychiczna skarżypyto :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oo jestes jeszcze ? Napisano Marzec 14, 2010 " jestes tchorzliwym frajerem "a ty zdzira, psychicznym frędzlem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 14, 2010 Zdzira.....ladaco mi też nie odpisał na gg :O więc nie czuj się ignorowana :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzira wczoraj byłam Napisano Marzec 14, 2010 Twoim podszywem :D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aseksualista 0 Napisano Marzec 14, 2010 Śpiący Leniwiec ----> ta minka---(:O) w twym wykonaniu wygląda naprawde słodko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco uno 0 Napisano Marzec 14, 2010 osoby zaszyfrowane nie klikają z kim popadnie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 14, 2010 aseksualny.....ta minka :O w moim wykonaniu zachwyca tylko Ostrą :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco uno 0 Napisano Marzec 14, 2010 i nie odpowiadają na każdą wiadomość która przychodzi na poczte lub na gg tudzież skype:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 14, 2010 Leniwiec, no widzisz, najglosniej kundle szczekaja. Jak weekend? Bylas gdzies? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aseksualista 0 Napisano Marzec 14, 2010 Leniwiec...... nie poznałaś mnie:O:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco uno 0 Napisano Marzec 14, 2010 dokąd? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tylko nie ja farfoclu Napisano Marzec 14, 2010 zdzira ma twarz jak dupa mojej babci .daj jej siana i opusc topa ,ladaco :) ona nie jest warta uwagi ,za cienka jest :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 14, 2010 aseksualista...hmm....Ty jesteś Diabeł? ladaco...wypchaj się :O ja też od dziś nie gadam z Tobą :D:D Zdzira...w weekend nadrabiam zaległości w pracy, bo za dwa tygodnie wyjeżdżam do Krakowa na kilka dni :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco uno 0 Napisano Marzec 14, 2010 to było by zbyt proste, jak by każdy do ladaco miał swobodny dostęp:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aseksualista 0 Napisano Marzec 14, 2010 Nom :):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aseksualista 0 Napisano Marzec 14, 2010 Leniwiec.... a ile dni będziesz w Krakowie????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco uno 0 Napisano Marzec 14, 2010 Len ty? a gdzie nasza przyjaźń do grobowej dechy:D zaraz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 14, 2010 Prawdopodobnie 5 dni :) ladaco...ja na naszą przyjaźń postawiłam już krzyżyk :) b.o. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 14, 2010 Len, to nie bedzie cie w krakowie w weekend majowy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 14, 2010 Zdzira...jak na razie w weekend majowy też planuję wyjazd :D Nie przegapię możliwości poznania Ciebie i chollerki osobistycznie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 14, 2010 no to czad:D bedzie biba upijemy sie jakims tanim jabolem nad wisla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco uno 0 Napisano Marzec 14, 2010 skoro tak Len to miłego rozwoju topiku życze a tobie zdzira każdego dnia porannych obstrukcji miedzy 6:00 a 7:30:P ty kudłata małpo z jednym zębem na przodzie i z wirusowym zapaleniem wątroby typu C:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladaco uno 0 Napisano Marzec 14, 2010 przerwa na łączach:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 14, 2010 Zdzira...mam znajomości u hurtownika zajmującego się % więc może sięgniemy po trochę lepszą markę? :D ladaco....sam napisałeś, że z byle kim nie piszesz na gg :) więc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 14, 2010 no dobra, ostatecznie mozemy sie zrzucic na cos ekskluzywnego sztuciec tez bedzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 14, 2010 hejo. ja juz zaczynam szykować grunt z kawalerem żeby go wyciągnąć na majówkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 14, 2010 najwyzszy czas boze jaka pogoda za oknem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 14, 2010 a daj spokój, w stolicy tak śnieg napiertala że jak wyszłam na chwilę do sklepu w bloku obok to wróciłam zasypana jak bałwan, a to raptem 20 m :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach