Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Spiący leniwiec

Jaki tu spokój...na na na...nic się nie dzieje...na na na...

Polecane posty

Gość
:D:D:D 🖐️ to moze popiszmy dzisiaj na nim wiecej niz zwykle?:classic_cool: potrzebuje fajnego i sprawdzonego przepisu na salatke swiateczna, kebab, warstwowa i kurczak z ananasem odpadaja. Czy tak zapracowani ludzie jak wy beda robic jakas salatke?:classic_cool:

Gość
no to se popisalismy:classic_cool:

Gość
elo elo ziąąąąą :classic_cool: sam widzisz, Len pogrzebowe hiacynty wystawil, to juz chyba koniec😭

ale dlaczeFFo ? :-( towarzystwo się rozeszło ? a niby taka przyjaźń tu kwitła ( chyba że przeniosła się gdzie indziej )

Gość
no wlasnie nie wiem:o i gdzie ja sie teraz przytule?? moze na jakis top Ostrej?:classic_cool:

Gość
kto ulegl urokowi Ostrej??? :D Cholerka, potrzebuje czegos bardziej odswietnego:P Ale juz chyba mam, google pomogly:classic_cool: Fan, to propozycja nie do odrzucenia?:classic_cool:

zdzirka ja CI dam :P Ta sałatka jest odświętna,b o nikt nie wie co tam jest :D Nie jadlaś, więc wybaczam :classic_cool: Kto uległ, no kto? :D :D :D

"jakoś zbrzydłaś na tym foto" Leniwiec, mylisz się. Zdzira to ta po lewej :classic_cool:

Gość
spokojnie, to nie ja, to zdjecie z grafiki googla:classic_cool: nie pamietam juz kiedy ostatni raz widzialam tu widelca😭 kawal na dzis: Przychodzi 4 letni Jasiu do taty i pyta: - jak ja się znalazłem na świecie? Tata tak myśli co mu powiedzieć. - Jasiu, bocian cię przyniósł. Jasiu: - tato, czemu ty jesteś taki głupi? Tata: - Jasiu, dlaczego tak brzydko mówisz? Jasiu: - bo my mamy taką fajną mamę a ty pierdolisz bociany? :classic_cool:

Gość
ha ha ha, nie skaczcie tak ze smiechu bo sufity rozbijecie:classic_cool:

Gość
ja nie mam zadnych kodow:classic_cool:

widelecowa pojawia się...ale na innych topiqach :O klon....dzięki za uświadomienie mej skromnej osoby :P chollerka...kody są po to, żeby ćwiczyć Naszą cierpliwość :O Zdzirka...kawał :classic_cool: tylko już znany :P ok...dzieweczki i chłopczyku...jadę do kontrahenta....a przy okazji na zakupy bieliźniane :D:D ale miejcie się na baczności...JA TU JESZCZE DZIŚ WRÓCĘ!!!! :D

Choleraka ---> wbiłaś ostatni sztylet prosto w serce tego topiku :-o

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się