fioletowy widelec 1 Napisano Kwiecień 12, 2010 no nie gadaj, że coś takiego się pojawia :O:O Dobrze, że dwa dni nie zaglądałam na kafe :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 12, 2010 ciesz sie widelec, oj ciesz sie, ze nie bylo cie tu wczoraj. To, co niektorzy wypisywali az razilo po oczach, szkoda gadac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Kwiecień 12, 2010 no nie było mnie ze względu na to, że mieszkam tu gdzie mieszkam i czułam, ze powinnam być gdzie indziej niż przed komputerem :O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cytryna86 0 Napisano Kwiecień 12, 2010 Tyle ludzi zginęło... rzeczywiście świetny temat do żartów ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 12, 2010 fioletowy- gdybym mieszkala w Warszawie na pewno tez bym tam byla:( no wlasnie cytryna, nawet juz nie odpisuje tym kretynom, bo to nie ma sensu. Wspolczuje tylko braku mozgu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 Kuźwa....kto nam wykasował posty?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 13, 2010 nie zauwazylam, skasowali spam czy zwykle posty tez? szczerze mowiac poza naszym topem kompletnie nie chce mi sie tu zagladac, po ostatnich paru dniach stwierdzam, ze to forum to margines spoleczny, dno, wodorosty i 10 metrow mulu:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 Zdzira.....jak weszłam, to ostatni post był z 23 marca 2010:( Ale teraz widzę, że już jest wszystko OK. Co do forume....to niestety masz rację :( Trzeba poszukać sobie innego miejsca.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirson ołencz Napisano Kwiecień 13, 2010 no chyba tak, jestem wstrzasnieta tym, co niektorzy tu wypisuja. Ale pocieszajace jest to, ze to tylko garstka takich mialkich, bezdusznych scierw:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 Zdzira....nigdy nie da się zupełnie oczyścić ziarna od plew :( Nic na to nie poradzimy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Kwiecień 13, 2010 Tu jesteście! Szukałam was od rana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirson ołencz Napisano Kwiecień 13, 2010 widelec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 widelec...my tylko tak z doskoku...bo nie chce nam się czytać innych topique :((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 Widelec , dzwoniłam ale ma bieżące oferty tylko. mówił,że jak będziesz zainteresowana bliżej lipca żeby się odezwać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Kwiecień 13, 2010 Dziękuję Ostra, będę się odzywać. A ile on sobie śpiewa za taką pomoc? Zdzirson Leniwiec- a ja zaglądam i na inne. Jestem przerażona tym, co dzieje się z kafe, ale z drugiej strony zaskoczona, że jednak i wśród internetowych gnid znajdują się osoby, które mają poukładane w głowie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 Ode mnie nic. Przydał by mi się tylko twój mail, nie chcę osobistego załóż sobie jakiś osobny, żebym mogla dać znać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirson ołencz Napisano Kwiecień 13, 2010 mozecie mi jakos przemowic do lba, zebym nie udzielala sie na takich kurewskich topach, gdzie pisza takie szmaty jak kpiarz, artefakt, drzewiecki czy inne patałachy?? no powiedzcie mi cos, bo juz sie zaczynam na siebie wkurzac, ze daje sie sprowokowac. a poza tym gdzie jest moderacja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Kwiecień 13, 2010 też sobie powtarzam żeby milczeć w takich przypadkach, ale to nie pomaga, zawsze cos musze odpowiedzieć :O OStra. Właśnie założyłam, jakże błyskotliwe konto: fioletowy.widelec@wp.pl :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirson ołencz Napisano Kwiecień 13, 2010 :D:D co za interesy robicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Kwiecień 13, 2010 zdzirson mieszkania potrzebuję, od 1 lipca muszę już mieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirson ołencz Napisano Kwiecień 13, 2010 a co, eksmituja cie z obecnego? ;) w warszawie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 Zapisałam , odezwę się jak tylko będę coś wiedziała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Kwiecień 13, 2010 sama się eksmituję, będę już mieszkac tylko z moim "nadrzeczonym" :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirson ołencz Napisano Kwiecień 13, 2010 yeah no to gratulacje, w koncu bedziecie mogli bezkarnie sie gzdzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Kwiecień 13, 2010 dokładnie, tylko na tym mi zależy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirson ołencz Napisano Kwiecień 13, 2010 wiedzialam, ze jestes perwersyjna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Kwiecień 13, 2010 no a jak, w końcu mieszkam z siostrą za ścianą, życie uczy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirson ołencz Napisano Kwiecień 13, 2010 kurwa, mam taki burdel w domu, ze szok. musze sciagnac pranie, wstawic nowe, zetrzec kurze, odkurzyc dywan, zmyc podloge. ktos mi pomorze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirson ołencz Napisano Kwiecień 13, 2010 *pomoze:o:o:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Kwiecień 13, 2010 nawet nei chcesz wiedzieć, jaki syf jest u mnie, ostatnio brakuje mi czasu na wszystko :O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach