klon_ 0 Napisano Maj 7, 2010 Poza tym my mamy szczęście w miłości, wiec nie ma powodu, byśmy pchali się do kasyna. Prawda Leniwiec ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stuknięty Porąbaniec 0 Napisano Maj 7, 2010 :D:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Maj 7, 2010 Klon...potwierdzam Twoją wypowiedź :D Kuźwa...a gdzie reszta Klanu? Poszli na wagary?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość powiedzcie kto tutaj pisuje Napisano Maj 7, 2010 właśnie oglądam klan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Maj 7, 2010 wszyscy tutaj pisują :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Maj 7, 2010 Czy mamy się bać i spitalać gdzie pieprz rośnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Maj 7, 2010 tak...upajać się tą zajebistą pogodą mam pytanko:Zdzira..poszukuję firmy zajmującej się projektowaniem i wykonaniem projektu dot.remontu mojego mieszkania :) Może masz jakąś?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Maj 7, 2010 hmm....ale najpierw dajcie mi próbkę swojego talenta....no wiesz...przykład umeblowania salonu np. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Maj 7, 2010 zdzirka loffkam cię na maxa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Maj 7, 2010 Zdzira...widzę, że zestawiłaś moje ulubione kolory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Maj 7, 2010 Zdzira...Twój wielbiciel nie ma jedynek, że się tak pieści? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Maj 7, 2010 nie łodpuszczę kocham kocham kocham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Maj 7, 2010 Zdzira..może podziel się tą tajemnicą, jak przysposobić sobie takiego Fana? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Maj 7, 2010 Zdzira..wiem,że chcesz uchodzić za skromnisię ;) ale zdradź nam, czy to kolor Twojego upierzenia na głowie...czy może zimny wzrok? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Maj 7, 2010 Zdzira....a przeglądasz się co rano w lustrze? Czy jesteś jak Bazyliszek? :P Widelec pisała na gg że jest baaaaaaardzo zapracowana :O Chollerka Nas porzuciła A De to już nie moja bajka :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Maj 7, 2010 Zdzira...lepiej nie pytaj Moja kumpelę "od serce" ściągają do Angli-ponownie :O ale Tym razem dała się przekonać i zamierza pozostać tam przez kilka najbliższych lat Kurwa....to nie sprawiedliwe :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Maj 7, 2010 Zdzira...ale ja "tracę" kumpelę, z którą mogłabym "konie kraść" Ja również życzę Ci miłego weekendu i ciepłego futra :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Maj 7, 2010 kochani, ja Was nie porzucilam, tylko jestem sama, zabiegana i nie mam czasu podrapać sie pod d***e ;) ALe pamietam o was :) Leniwcu- milosc kwitnie? widelec- jak sprawy z mieszkaniem? zdzirka- dajesz rade w pracy ? :D :D :D klon tęskniłeś? :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Maj 7, 2010 zdzirka ja też wybieram sie do fryzjera. Będę ruda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Maj 7, 2010 chollerka...a może zrób się na blond :P Co do miłości...to nie tylko jedna milość kwitnie...w końcu jest wiosna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Maj 7, 2010 blond never :O co jeszcze kwitnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Maj 7, 2010 ....magnolia na działce :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Maj 7, 2010 :D :D :D jak mas czas i sile :D o napisz mi maila jak tam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bizantyjska mimoza 0 Napisano Maj 7, 2010 babeczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Maj 7, 2010 a któż Ty jestes? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bizantyjska mimoza 0 Napisano Maj 7, 2010 Twój znajomy cholerka z dawnych czasów:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Maj 7, 2010 rewq? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bizantyjska mimoza 0 Napisano Maj 7, 2010 hahahahahahahahahahahaha będziesz uduszona przez niego jak ten wpis przeczyta hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Maj 7, 2010 A to niby dlaczego????? :O Nie nadążam juz za Waszymi nowymi nickami :O Napisz kim jesteś, a nie zgadywanki robisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bizantyjska mimoza 0 Napisano Maj 7, 2010 a pamiętsz leviatana czasem spięcia miałem z nim:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach