Bizantyjska mimoza 0 Napisano Maj 7, 2010 Nie męcz się sympatią obdarzałem PZU,gdyz ujęła sie za mną jak byłem zbanowany.:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bizantyjska mimoza 0 Napisano Maj 7, 2010 Już nic nie mów bo zaraz szarańcza za mną poleci:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Maj 7, 2010 tak, pamietam ale napisz mi konkretnie, ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Maj 7, 2010 To napisz mi na maila, dobrze? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bizantyjska mimoza 0 Napisano Maj 7, 2010 ale to bym musiał maila wysłać:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Maj 7, 2010 no to dawaj :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bizantyjska mimoza 0 Napisano Maj 7, 2010 Będziesz zaskoczona w czymś innym i co wtedy? co to będzie:O:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bizantyjska mimoza 0 Napisano Maj 7, 2010 czasowo niespotykane tak sie spotykać:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Maj 7, 2010 Faktycznie!!! :D :D :D aLe w czym mialabym być zaskoczona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bizantyjska mimoza 0 Napisano Maj 7, 2010 dobra wyślę ci przy okazji piękny slajd oki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Maj 7, 2010 ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cghmvbn Napisano Maj 7, 2010 to desznik :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bizantyjska mimoza 0 Napisano Maj 7, 2010 :D:D:D lece na inny temat:P:D Muszę się tam też pokazać.:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Maj 7, 2010 Ja idę spac :D Choc jutro weekend, muszę wczęsnie wstać :D Trzymajcie sie wszyscy cieplutko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Maj 9, 2010 I koniec słonecznej pogody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Maj 11, 2010 zawsze możesz pomóc koniowi, w końcu to Twój fach nieprawdaż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Maj 11, 2010 Siemanko wszystkim , coś ostatnio poznikaliście z tematu, szkoda, zawsze was czytałam na poprawę humoru Pozdrawiam :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Maj 11, 2010 Jaki tu spokój na, na, na, na.... Nic się nie dzieje na, na, na.... Jeśli nikt się nie pojawi, to będę dalej śpiewać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Maj 11, 2010 Jaki tu spokój na, na, na, na... Nic się nie dzieje na, na, na, na... Jeśli się nikt nie pojawi, to będę dalej śpiewać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Maj 11, 2010 widzę śpiew z refrenem hahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Maj 12, 2010 :D Jolkaza....ale piekne wykonanie, prawda? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Maj 12, 2010 Bry :D zastałem zdzirunie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Maj 12, 2010 siemaneczko Wykonaanie całkiem, całkiem hahahahaha, ale musisz głosik poćwiczyć, bo nie w każde miejsce doleciał twój śpiew. Aaa.... z drugiej strony, to od kiedy leniwce śpiewają, hmmm.......zastanawiam się, czy o czymś kiedyś nie doczytałam :O Pozdrawiam i miłego :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Maj 12, 2010 Zdzira się jeszcze miętości w pościeli ze swoim MACHO :P Holkaza...to Ty nie wiedziałaś, że ja jestem ORYGINALNY Leniwiec (a wszystko co oryginalne jest lepsze ) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Maj 12, 2010 noo tak i tu masz pani kupę racji w tym ustępie:):):):) ŚL & sp-ka --- miłego dzionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Maj 12, 2010 Jolkaza...a cóż to za zwrot...kupa racji Oj Dziołcha...trza Cię podszkolić :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Maj 12, 2010 Od wczoraj jestem wyłącznie na E-papierosie. Ostatniego "analogowego" fajka spaliłem w poniedziałek o 7.30 Czuję się jak nowonarodzony :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Maj 12, 2010 Klon ciekawe czy do wieczora wytrzymasz :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Maj 12, 2010 Zdzira.....czym Ty się przejmujesz???? Pewnie kolejna zakompleksiona i niedowartościowana Laska :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach