Śpiący Leniwiec 0 Napisano Maj 12, 2010 Zdzira...Ty i tak zachowałaś się Ja bym jej nawsadzała :D Co do Widelca...to widocznie robi karierę i nie ma już czasu na kaffe :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
K&D 0 Napisano Maj 12, 2010 Prawdopodobnie i ja bym tej pani nie miło coś rzekła. Ni mniej, ni więcej zachowałaś się w stosunku do tej furiatki bez zarzutu. : ) Takimi ludźmi nie należy się przejmować. Większość matek nie ma jak wyżyć się w domu, bo mąż czasu nie ma, to muszą na kimś innym rozładować nadmiar emocji ; ) Pozdrawiam : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Maj 12, 2010 PTD--- nie przejmuj się, ludzie już zapomnieli, że można w spokojny i sensowny sposób wymieniać zdania.Po "nuworyszach" można spodziewać się wielu rzeczy, przykre to ale prawdziwe. Najlepszy sposób to opanowanie i ściszanie głosu. Nie zazdroszczę ci, oooo nie. Nie denerwuj się, bo złość piękności szkodzi, a wiesz, ty musisz być :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Maj 12, 2010 "mam zapalenie strun glosowych" Zdzira, to znaczy, że poza kafe nie mozesz nikomu przyzwoicie napyskować. Co za stresogenna sytuacja Leniwiec, nie wdając się w szczegóły, pojawienie się na rynku e-papierosów stwarza zupełnie nieprawdopodobne możliwości zatwardziałym palaczom takim jak ja. Wczoraj ujrzałem przyszłość wszystkich palaczy świata I były tam e-papierosy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Maj 12, 2010 No właśnie widzę, że jak mnie nie ma przez dłuższy czas, to od razu zaczynaja wiecej pisać. Czy powiniennem z tego wyciagnąć daleko idące wnioski ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Maj 12, 2010 Tak, klon_ To, ze cie kochamy :P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Maj 12, 2010 Ja też was kocham. Cieszę się, że w końcu to sobie wyjaśniliśmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Maj 13, 2010 Klon...nie wiem czemu chollerka wyznaje Ci miłość w liczbie mnogiej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Maj 13, 2010 Bry :D jest zdzirka ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Maj 13, 2010 Skoro tak właśnie wyznaje, to coś w tym musi być :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Maj 13, 2010 zdzira !!!! 1. jem śniadanie 2. tęskłem za Tobą 3. tęskłem za Tobą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Maj 13, 2010 " 5. cala noc snila mi sie ta szmata niemyta z wczorajszego dnia " Szmatę trza zawsze wypłukać bo potem śmierdzi :-O :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Maj 13, 2010 Ja się już od Ciebie nie odczepie :D ale suka ta baba co miała do Ciebie pretensje , co to chory człowiek nie może być ? :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Maj 13, 2010 PTD --- skoro dzień zaczęłaś z lekko podniesioną adrenaliną, to przeszłabym do innego tematu :):):) Mieszkasz w Łodzi ? Może zajrzysz na topik, to zadałabym ci pytanko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Maj 13, 2010 Zdzirka już pytania nie mam, uświadomiłam się w necie:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Maj 13, 2010 kto to jest "ta szmata niedomyta z wczorajszego dnia" ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdzirka jesteś ??? Napisano Maj 14, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Maj 14, 2010 no to super ze jesteś :-) ja mam kubek z serkiem białawym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Maj 14, 2010 NIE :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Maj 14, 2010 jestem konktetny facet :D wiem czego chcę odpowiadam jasno i klarownie ... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Maj 14, 2010 Zdzirka co robisz w weekend srikend ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Maj 14, 2010 chyba mamy jakie s wspólne częstotliwości :D :D Ja do kina na Robina który huuud bo nic nie jad :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Maj 14, 2010 opowiem ci zakończenie nawet :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Maj 14, 2010 cześć paszczaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Maj 14, 2010 łyżka Serek z chlePem razowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bobasek* 0 Napisano Maj 14, 2010 cholerka milczysz? więc nie wysyłam:O:( Dojrzałość polega między innymi na tym, że przestajemy czekać na cudzą akceptację naszego postępowania i odczuwać lęk przed czyimiś sądami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Maj 14, 2010 desznik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bobasek* 0 Napisano Maj 14, 2010 Fanie:P Jolkaza to nie są moje wiersze,za tępy jestem na tak wspaniałą proze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Maj 14, 2010 zdzirson widziałaś moją wymarzoną suknię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Maj 14, 2010 zdzirka nie zapomnij jej przemywać uszu rumiankiem i kręcic kolczykami! bobasek- nie odzywam sie, bo ten program nie wszedł mi an kompa :( Zawiesił sie komputer podczas ściagania i bede próbowała jeszcze raz jutro, bo to trwa ponad godzine, a dziś tyle czasu nie mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach