Gość kafezdzirson. Napisano Czerwiec 21, 2010 Leże http://www.pudelek.pl/artykul/25498/gardias_spock_ze_star_treka/ :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ŚL - JOLAZABRZE TO NIE JA Napisano Czerwiec 21, 2010 jolazabrze to jolazabrze, a jolkaza to jolkaza :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 21, 2010 też widzialam to porównanie Gardias z samego rana Czy któreś z was, Warszawiaków, może mi powiedzieć, gdzie tu można kupić w miarę tani garnitur? Kawaler mi się roztył i trzeba uzupełnić garderobę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 widelec...już tyle czasu mieszkasz w stolycy i nie wiesz, że najtaniej jest pod stadionem? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 Zdzira.....ja Cię nie posądzałam o takie sny erotyczne o kafeterianach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 21, 2010 no to mi doradziłaś :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anna przebylska Napisano Czerwiec 21, 2010 ło boże, jakie tam sny:P poza tym nie wspominaj o tym, juz pomalu zaczelam wymazywac te traume z pamieci)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 widelec....ale miało być tanio :P Moi znajomi kupują w Pruszkowie...podobno świetna obsługa i dobrej jakości garnitury :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 Zdzira...ale śnić o Pi i Myr???????? Nie spodziewałam się, że Ty lubisz taką ostrą jazdę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anna przebylska Napisano Czerwiec 21, 2010 a jendak teraz z niecierpliwoscia czekam kto bedzie nastepny u was tez taka pogoda do bani? gdzie jest lato?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 Zdzira...lato poszło w pizdu :O Dostosowało się do nastrojów panujących w naszym narodzie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anna przebylska Napisano Czerwiec 21, 2010 chyba nie masz na mysli wyborow?)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 Zdzira....ależ skąd :O Nawet kafee dostała szału z tymi wyborami :O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 Zmieniłam sobie stopkę....bo poprzednia mi się zdarła :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość och my good Napisano Czerwiec 24, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 24, 2010 no własnie kurwa, co tu się dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość och my good Napisano Czerwiec 24, 2010 a co tu się ma dziać :O http://blip.pl/s/7207534 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 24, 2010 uuułłłoooo zdzira, to gratulacje :) To daj linka i pokaż jak wygląda, to se może kiedys na życie kupię :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 zdzira jako posiadaczka nowej pralki jestes dla mnie jeszcze bardziej atrakcyjną kobiałką :D bo nowoczesną i trendy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 kurwa ale se prale SZCZELIŁAŚ :D :D mnie nie stac :-O jak masz tyle czasu to dlaczego tak rzadko na topiku jestes ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 :) Zdzira....ja sądziłam, że trzeba coś więcej niż pralka, żeby cię uszczęśliwić :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 dlatego dziwie się, że się pralką zadowoliłaś :P ale mnie łepetyna napierdziela :O wczoraj kumpela złożyła wypowiedzenie w pracy-i trzeba było to oblać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 24, 2010 zdzirson a ile zapłaciłaś za to cudo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 25, 2010 Ale do kucyków pasuje jeszcze taki strój :) http://www.venus.net.pl/incl/przeg-zdjecia-prod.php?nr=15716&gal=5800&wer=1 Miłego weekendowania Zdzira :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Czerwiec 26, 2010 cześć wszystkim chciałam siepochwalic że 30 maja po 30 godzinach porodu godzinie 0.05 urodziłam zdrowego pięknego synka,jak mi tylko ktoś naprawi komputer to puszcze Wam fotki,ale jest piękny musicie uwierzyc na słowo,wazył 4100 i mierzył 58cm,teraz to juz pewnie ma z sześc kilo,jest kogo ponosić:) pozdrawiam serdecznie ijak tylko będę mia la sprawny komputer to się odezwę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .kafezdzira. Napisano Czerwiec 26, 2010 PZU, gratulacje:D:D Koniecznie wrzuc zdjecia, bedziemy czekac z niecierpliwoscia:):) Mam nadzieje, ze jestes szczesliwa i niedlugo bedziesz sypiac troche wiecej po nocach:D Moja siostrzenica ma sie urodzic 28 lipca:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 28, 2010 PZU moje GRATULACJE :D Czekamy z niecierpliwością na fotki :D Nie dziwię się, że tyle rodziłaś, skoro wydałaś na świat kawał chłopa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 28, 2010 siemano :) PZU WIELKIE GRATULACJE !!!! Mam nadzieję, że nie dałaś mu na imię Dorian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 28, 2010 no to nie jedź, jedź jutro, będziesz miała kase dzień dłużej Ja też mam dziś wypłatę ale .. :O musze dziś zapłacić 100 zł za fryzjera, 200 za sukienkę i 100 za buty na wesele, 50 zł składka na panieński, 1250 za mieszkanie, 200 za siłownię i chooj :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 28, 2010 bążur :D:D Ciągle mijamy się.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach