Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 28, 2010 bążur....Ty już od dawna masz chrapkę na moje futro...ale ni chu*chu....nie dla psa kiełbasa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 figlarka....cóż za elokwencja :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 No coooo ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 jak to co??? wywaliłaś jęzor z samego rańca i jesteś zadowolona z życia :O A dzień doby KOCHANI to nie łaska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 Leniwcze te Dzień dobry nijak ma się do mnie , bo zaraz idę spać :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 bążur...skoro tak, to po co umazałaś całe ręce w kleju??? :O figlarka....zwariowałaś? W taką pogodę iść spać? Powinnaś opalić to swoje białe dupsko :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 Kto mi zabroni spać na leżaku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 yyy...komary? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 Wyperfumuję się rajdem na karaluchy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 bążur....to ty wąchasz klej? :O Dziecko...to nie te czasy....teraz się wącha perfumy :P figlarka...a nie lepiej Domestosem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 Domestosem to ja mogę napoić kogo trzeba :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 figlarka....ale żeby tak od razu chcieć ukatrupiać swojego faceta? :O A cóż on winien że nie urodziwy i niezdara z niego A zresztą widziały gały co brały :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 "A cóż on winien że nie urodziwy i niezdara z niego A zresztą widziały gały co brały " - A ja głowiłam się nad tym , która go zechce jak ja go odstawię na bocznicę :D A tu patrzcie , patrzcie Leniwiec przygarnął tego nieudacznika :p :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 figlarka...przetrzyj swoje pingle, bo masz problemy z czytaniem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 Leniwczyku ja jak ja , ale Ty na pewno nie przebudziłaś się jeszcze :D a tak chciałam uniknąć dyżurnego powiedzenia kafeterian "czytaj ze zrozumieniem" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 hhahahah....a ja tak czekałam na ten tekst :D Figlarka, nie zawiodłam się :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 Nooo i fajrant , rozchodzić się już :D Dobranoc :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 Nooo są jeszcze inne , lepsze - rzuć go , czy wy też tak macie , itp........ :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 Dobranoc figlarka.... ja wolę tekst...przegrałaś życie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 Zdzira....hm....ja już zlokalizowałam Twój blok :D :P Od dziś proszę zwracać się do mnie Ms.Gadżet :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 Zdzira....to nie pożar...to ktoś grilla na balkonie rozpalił :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 hahahaha....Zdzira Ty i nieśmiałość :D:D:D Ale ok...uszanuję twoją wolę p.s.a ja nie dość że mam braki w realu to jeszcze Zdzira nie chce mi ubarwić mojego wegetatywnego życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 Ale od 2 tygodni już nim nie poniewieram :O Okazało się, że ma braki w szkoleniu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 Zdzira, ale jest mały problem :O Ja jestem miłośniczką NATUR 2000 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 Zdzira....przecież jestem Twoją młodszą koleżanką :P A od kogo mam się uczyć jak nie od Kafeteryjnej Zdziry :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 Zdzira.....przecież piszę że ja młodsza niż TY :P Może nie ciałem...ale duszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 29, 2010 a o mnie to nie zapomniałyście? :O Najmłodsza jestem JA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 Zdzira....niemożność przekręcenia szyi nazywa się reumatyzmem :D Z widelcem się nie biję...bo mam świeży manicure :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 widelec, jak Ty to robisz? http://demotywatory.pl/943155/Fizyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach