fioletowy widelec 1 Napisano Sierpień 19, 2010 chollerka- ale sama się tym emocjonujesz, i po co? Nie lepiej olać temat? Nie warto poświęcać uwagi powiadasz, a sama to robisz... Jaki stres? Przedślubny? A po co? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Sierpień 19, 2010 widelcu mail. To chyba z tesknoty sie odezwałam. A może własnie dlatego, ze uświadomiłam sobie jak dorośli ludzie potrafią robić z siebie debili. Bez odbioru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość he he błe che Napisano Sierpień 19, 2010 cholerka sama tu miesiącami siedziałaś :-( i jakoś z tym zyłaś że tu tylu debili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Sierpień 19, 2010 chollerka mail. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Sierpień 19, 2010 cholerka... osobiście uważam że wypowiedź PŚP na topiku "czy kobiety otrzepują pipki po oddaniu moczu?" niejakiego Stefka z Mosiny była dojrzała, szalenie inspirująca i wniosła powiew świeżości do kafeteryjnego życia. :p Tylko nie wiem co wam odpowiedzieć, gdy spytacie mnie, co robiłem na tamtym topie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Sierpień 19, 2010 "mogłeś sobie darować tą wypowiedź" To silniejsze ode mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Sierpień 19, 2010 Chcesz przez to powiedzieć że nasza obecność w twoim życiu wypala Cie intelektualnie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Sierpień 19, 2010 a mi tam pśp nie przeszkadza :-) ale kompletnie nie rozumiem jak została gwiazdą kafee ... i co to wogóle za idiotyzm : "gwiazda kafe" :D faktycznie debili tu cała masa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Sierpień 19, 2010 "nie rozumiem jak została gwiazdą kafee" Ten mechanizm działania kafe dla wszystkich pozostaje zagadką :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Sierpień 19, 2010 Z moich obserwacji wynika, że trójczłonowy nick jest dobrym pinktem wyjścia do zrobienia tego typu kariery ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Sierpień 19, 2010 punktem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Sierpień 19, 2010 To był taki temat o strzepywaniu pipki? :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Sierpień 19, 2010 Ano. Niestety nie byłem w stanie wykazać się wiedzą ekspoercką w tej dziedzinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Sierpień 19, 2010 nie sądze pśp byś była "małointeligentna " po prostu robisz sobie jaja i masz dystans do tegoz forum :-) co do gwiazdy ... no cóż to pokazuje jaki debilizm tutaj panuje a i dzieci sporo tu pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Sierpień 19, 2010 " 13:50 [zgłoś do usunięcia] pozdrawiam środkowym palcem gwiazda możecie ze mną pisać ze względu na to jaka jestem , a nie ze względu na moją sławę i grubość portfela ? " ja piszę bo liczę że poznam Twojego chomika :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Sierpień 19, 2010 "klon_ go wymyślił , założył" To prawda. Przechodzę gwałtowną przemianę duchową. Zgodnie z treścią mojej nowej stopki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Sierpień 19, 2010 ja już go widziałem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Sierpień 19, 2010 dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aster29O 0 Napisano Sierpień 19, 2010 pewnie skontowni, jak wszyscy z kafe :O Paltz czemu nie odpowiadasz na azocie??? ::P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Sierpień 19, 2010 Przypuszczalnie klika z pracy, jak my wszyscy tu na tym topie dla pracoholików Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Sierpień 19, 2010 To coś jak gra w simsy, tylko nie można zasejwować i oszukiwać na kasie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Sierpień 19, 2010 Boss oderwał mnie od ekranu, poeksploatował nieco, a teraz pozwala iść do domu. A zatem imprezujcie pijcie i rozmnażajcie się ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aster29O 0 Napisano Sierpień 19, 2010 zdzira weźże juz przestan tak ziewać --> nie wiesz, że to zaraźliwe jest ? :O ps. nie zazdraszczam, bo pozniej znow okaże się, że na chama wkręciłaś się na jakaś impre, także co to za powód do chwalenia sie :O:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Sierpień 20, 2010 zdzira poszłaś do matriksa ? :D zostań tu , tu jest real life PŚP ... ponad 30 mam a klikam z roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Sierpień 20, 2010 "wyjście do prawdziwej knajpy z prawdziwym człowiekiem" Ciarki przechodzą po plecach na sama myśl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Sierpień 20, 2010 Golden retrieverce Orange , gdybym chciał być miły za wszelką cenę, powiedziałbym, że stać Cię na coś więcej. Ale obaj wiemy że to nieprawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieszczelna patrisha Napisano Sierpień 20, 2010 Nie widział nikt, a też jej poszukuję, wisi mi mejla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chciałabym coś napisać Napisano Sierpień 20, 2010 ale sama nie wiem co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duszek Cafeterian 0 Napisano Sierpień 23, 2010 cześć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duszek Cafeterian 0 Napisano Sierpień 23, 2010 PSP Nie rób takiej miny jakbyś ducha zobabzyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach