Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Spiący leniwiec

Jaki tu spokój...na na na...nic się nie dzieje...na na na...

Polecane posty

Śpiący leniwiec -------------------------------------cześć . Chamica to psychiczna kafezdzira.Wyzywała i pomawiała bez powodu.

no nie ja, ale dotychczasowy prezydent Marek Ch. A że ja w spółce miejskiej pracuję, no to wpadła banda debili na pomysł żeby wszystkich z łopatami wygonić, no wiesz, jaki to pan Ch jest dobry, dba o mieszkańców i nawet przejścia odśnieżone :O

w cięzkich czasach miałas dzieciństwo julk44 , świerzo po wojnie, poem wojna w Korei ... ale grunt że ten krem pomaga wygladasz na 23 lata a wrzeczywistosci masz 66

Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia oraz Nowego Roku 2011 pragnę przekazać szczere i zarazem najdłuższe życzenia: szczęścia w życiu osobistym, sukcesów w pracy, dobrego zdrowia, domku z ogrodem i basenem, eleganckiej limuzyny, samych zwycięstw, spełnienia marzeń, miłych niespodzianek losu, grona prawdziwych przyjaciół, niewyczerpanych pokładów energii, uśmiechu na co dzień, drogi usłanej różami, satysfakcji z pracy, genialnych pomysłów, niskich podatków, słodkiego i miłego życia, świeżości spojrzenia, głównej wygranej na loterii, pozytywnej aury, pogody ducha, pomyślnych wiatrów, gorącej miłości, wygodnych butów, cudownych wakacji, szczęścia, pociechy z dzieci i wnuków, punktualnych pociągów, świętego spokoju, jachtu, żadnych trosk, powodzenia u płci przeciwnej, wysokich lotów, rześkich poranków, pomyślności, trafnych decyzji, intuicji w interesach, prezentów od losu, dużego łóżka, pękatego portfela, szerokiej drogi, miłego szefa, jasności umysłu, niebanalnych wyzwań, miłych snów, pewności siebie, wielkiej fortuny, wielu uśmiechów, bogatego wujka, błyskotliwych ripost, romantycznych wieczorów, udanych łowów, pasjonującej pracy, szansy na sukces, dużo słodyczy, pozycji lidera, szampańskiej zabawy, mocnego dachu nad głową, samych pozytywnych wibracji, pełni życia, wielu niezapomnianych chwil, dużo słońca, olimpijskiej kondycji, pomyślności, jak najmniej zmartwień, wyjścia z każdej sytuacji, uwielbienia u podwładnych, pasma sukcesów, niezmiennie zielonego światła, czystego nieba, stu lat życia, końskiego zdrowia, sławy, pokaźnego konta , manny z nieba, wysokich wygranych, ciągle nowych rekordów, niskich kosztów, bezpiecznych lądowań, wielu ciekawych znajomości, wygranych przetargów, sumiennych dłużników, taaaakiej ryby, najwyższego miejsca na podium, dobrego fryzjera, radosnych świąt, serca jak dzwon, pewnej ręki, komfortowych warunków, przyjemnych doznań, wielu wzruszeń, mocnej głowy, powodzenia, otrzymania najwyższych odznaczeń, osiągnięcia wyznaczonych celów, pełnego sejfu, szczęścia w kartach, sprzyjającej pogody, dobrych zbiorów, kolorowych chwil, twórczego podejścia do pracy, połamania pióra, góry pieniędzy, samych słonecznych dni, smacznego jajka, uroku osobistego, mnóstwa prezentów, udanych negocjacji, serdecznych przyjaciół, grzecznych dzieci, udanych wakacji, miejsca w Księdze Rekordów Guinessa, większości w parlamencie, miłego wypoczynku, wesołego towarzystwa, dobrego apetytu, szczęśliwej podróży, złotej jesieni, poczucia humoru, anielskiej cierpliwości przy czytaniu tych życzeń, wiecznej młodości, licznego potomstwa, niewieszającego się komputera, sławy i chwały, lekkości bytu, pokojowego rozwiązania wszystkich konfliktów, szybkiego rozwoju gospodarczego, hojnych sponsorów, korzystnego układu gwiazd, miłosnych uniesień, czytelnych instrukcji, cichych wielbicieli/elek, mistrzowskich zagrań, dobrej nocy, wielkiej przygody, słodkich snów, wystrzałowej zabawy sylwestrowej, zgranej ekipy, pomyślności na nowej drodze życia, pociechy z pociechy, lojalnych współpracowników, bujnej wyobraźni, interesujących przeżyć, rodzinnej atmosfery, pomyślnych wieści, radości życia, dobrego serca, pełnego szkła, suto zastawionego stołu, złotej rybki, zimnego piwa, zasięgu w każdym miejscu, gry fair play, nieomylnych decyzji, miejsca w historii, głównych ról, kreatywności, podróży dookoła świata, udanych szkoleń, efektywnych poszukiwań, pakietu kontrolnego, bogatej kolekcji, dużo wolnego czasu, beztroskiego życia, dobrej passy, celnych strzałów, zdobycia Mount Everestu, wolności, trafnych wyborów, gradu prestiżowych nagród, spokoju ducha, oddechu od codzienności, samych piątek w szkole.

rewq 44 to mój wiek a nie rok urodzenia :P Załamałeś mnie, myślałam że wyglądam na 21 😭 Musiałam się przesiąść na laptopa, bo coś mi stacjonarny szwankuje :O

jak na 44 lata to wciąz mi za młodo wygladasz :D jednak ten krem działa musze se kupić ten wiszi krem :classic_cool:

no jednak nie działa skoro miałam wyglądać na 21 a ty mi dałeś AŻ 23 😭

no fakt miec 21 a 23 to różnica kolosalna , cóz począc stara jestes już :classic_cool: ale pociesze Cię ja jestem starszy

łojjj tam rewq nie ma co dramatyzować :D nie takie dziadki po tym świecie chodzą :P

oj tam oj tam z tym dziadkiem to nie przesadzaj Adamek ma iwecej ode mnie i się naparza na ringu jeszcze ;-P więc wisz rozumisz jestem w sile wieku

a se będe pochlebiał lubie chleb ze smalcem na przykład :D 23 lata czytane wspak to doprawdy niewiele , co ma powiedzieć facet po 50-tce ... to dopiero dolina :classic_cool:

no nie wiesz nie sprawdzałaś pewnie :classic_cool: niektórzy pewnie mają krzepę pomimo wieku

taki Brad Pitt ma już 47 i co nie jest juz ogierem ? :D

nie wiem bo nie sprawdzałam :p z resztą... nawet chyba bym nie chciała :D ja tam mam swojego ogiera i mi styka ❤️

widziałem na fotce :classic_cool: ale on Ci wyglada na intelektualiste bardziej

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się