ucho śledzia 0 Napisano Grudzień 17, 2010 levi radzę Ci zmiataj z tego forum:pOgłupiejesz do reszty.Jeszcze zaliczać się będziesz do prawiczusiów:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawiczuś doskonały 0 Napisano Grudzień 17, 2010 Kto mnie tutaj napastuje:P:D ucho ciiiiiiiiii bo oberwiesz w nie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w mordę go i nożem 0 Napisano Grudzień 17, 2010 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawiczuś doskonały 0 Napisano Grudzień 17, 2010 w mordę go i nożem-- ;) kogo to masz na cynglu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w mordę go i nożem 0 Napisano Grudzień 17, 2010 tajemnica doskonała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Grudzień 17, 2010 ucho -> tylko po co już mi odbija ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawiczuś doskonały 0 Napisano Grudzień 17, 2010 Levi aż mi Cię żal.gdy przybyłes na cafe byłeś pełen wigoru teraz przy atakach antagonistów zachowawczy jesteś.Miej ich głęboko w doopie,nie zasługują na Twoją uwagę:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Grudzień 17, 2010 lubię im pokazywać jak są głupi ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w mordę go i nożem 0 Napisano Grudzień 17, 2010 fłaśnie levi jak kcesz mogem być tfoim ochroniaszem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Grudzień 17, 2010 sam się obronie ale jak już to wolałbym ochroniarkę (chyba tak się to odmienia w stosunku do kobiety ;p ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawiczuś doskonały 0 Napisano Grudzień 17, 2010 Levviatan L-- dlatego taką nienawiścia pałaja:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w mordę go i nożem 0 Napisano Grudzień 17, 2010 levi--mogem być tesz tfojom ochroniarkom:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Grudzień 17, 2010 wiesz obecnie nie gustuje (i na 99,99% nie będę) w osobach które zmieniają płeć ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w mordę go i nożem 0 Napisano Grudzień 17, 2010 hmmm, ale ja nie zmieniam płci ja jestem kobietom:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawiczuś doskonały=desznik Napisano Grudzień 17, 2010 :O zal.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Grudzień 17, 2010 to jeszcze naucz się pisać normalne lub dorośnij ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w mordę go i nożem 0 Napisano Grudzień 17, 2010 levi spokojnie, chłopie wyluzuj trochę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Grudzień 17, 2010 jestem wyluzowany ;p ale przecież sama mnie straszysz ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Grudzień 18, 2010 śpita? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 18, 2010 Już nie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 20, 2010 co robita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Grudzień 20, 2010 się nudzitta :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Grudzień 20, 2010 ja się nie nudzę ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 20, 2010 a ja się fkoorfiam:O:Ochyba se pójde do domu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helpingones.com Napisano Grudzień 20, 2010 POMOŻEMY POMAGAMY POMOGLIŚMY www.helpingones.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 21, 2010 heloł ;) chciałam tylko Wam życzyć Wesołych Świąt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Grudzień 21, 2010 siemka, ja rowniez :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 21, 2010 ooo maj gooot:D dziewczynki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Grudzień 21, 2010 a jak, od rana na posterunku :) Wstałam o 7 a do pracy mam na 11 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAPITAN tonącej łajby 0 Napisano Grudzień 21, 2010 Prawiczus Zawsze Utrącany :D:D:D Wesołych i spokojnych świąt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach