Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 powiem Ci tez w sekrecie...ze widelec jest pazerna...i wątpię, zeby ci odłamała kawałek krawężnika :( to jej dom...jej zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 28, 2011 nie każdy musi mieć akurat swój kawałek krawężnika:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 jak to nie????? a inaczej się da? bez swojego miejsca na ulicy? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 28, 2011 oczywiście że się da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 28, 2011 dwie...nie, jedną wozem jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 28, 2011 przerwa konserwacyjna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 to sobie przyczepkę doczep :P WIDELEC....pozostawiłaś mnie samą...WHY? :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Październik 28, 2011 nic na siłę tylko młotkiem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kafeteryjny zezowaty morederca Napisano Październik 28, 2011 ja też tu jestem Leniwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Październik 28, 2011 ja jestem w pracy, jakbyś nie wiedziała :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Październik 28, 2011 ej, i nie gadaj że jestem pazerna, takiego dobrego cżłowieka jak ja to nigdzie nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 28, 2011 koniec przerwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Październik 28, 2011 widelec nie złość się bo wiesz :P zawsze można zrobić trochę betonu i nie będzie trzeba niszczyć krawężnika ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Październik 28, 2011 Ja się przeca nie złoszczę o krawężnik. Nie lubię, jak ktoś podważa moją reputację Czekaj do Leniwiec, niech ja Cię spotkam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 Widelec...mówisz masz :P Chciałam Cię tylko zmotywować do ukazania swego lica na kafee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Październik 28, 2011 a nie masz innego sposóbu na zwabienie mnie, a nie mnie tu oczerniasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 oj tam oj tam masz na zgodę p.s. nie chciałam się wyróżniać na kafee ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Październik 28, 2011 ale z ciebie prosiaczek :P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 No wiesz jestem szczuplutka i jem bez rozchlapywania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 28, 2011 ciocia chrum chrum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Październik 28, 2011 Oj bo ty wszystko odbierasz tak ... dosłownie... więcej polotu... przecież nie chodzi o to jak wygladasz :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 a o to jak jem? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Październik 28, 2011 pizze jesz kulturalnie, więcej to nie wiem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Październik 28, 2011 a ponoć faceci to świnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 rzekłabym...nawet baaardzo ;) widelec...a Ty niezmiennie w tej samej robocie....żadnych zmian? :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 28, 2011 levi nie ujawniaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 28, 2011 przed samym dworcem nie mogę zakaz jest..30 złotych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 28, 2011 Dzień dobry :) właśnie wstałam idę nadrabiać wasze nocne wypociny :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ŚŚpiący Leniwiec Napisano Październik 28, 2011 France :) nie ściemniaj...czytałaś wszystko na bieżąco...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 28, 2011 taaa.... chciałabyś :P właśnie sąsiedzi obudzili mnie odkurzaczem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach