Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 31, 2011 ok...mamy w tej materii odmienne zdanie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 na pewno odmienne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 31, 2011 aj atak bym chciała, żebyś się ze mną zgodził :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 nie mogę sam na siebie bat kręcić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koleś git pierdoIi zasady Napisano Październik 31, 2011 Chyba sie jeszcze nie witałem Piąteczka)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 31, 2011 A kto tu pisze o bacie? Co najwyżej postronek :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 31, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 postronka też nie będę na siebie kręcił bo mnie będziesz chciała na nim wodzić za sobą:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 31, 2011 a to źle mieć taką dżokejkę jak ja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 na pewno dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 31, 2011 :D więc czego się boisz...twardzielu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 mam lęk wysokości a ty byś mi kazała obok siebie leżeć na tej gałęzi i mruczała do ucha:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 31, 2011 powtórzę to jeszcze raz...gałąź jest moja :P ale pod drzewkiem bym Ci wytyczyła jakiś placyk ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 no jak pod drzewkiem to może być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 31, 2011 szok...kosmaty się zgodził..a co to? dzień spełniania życzeń? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 raz mogę tobie przyjemność uczynić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 31, 2011 ...odebrało mi mowę...:) SZOK!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 31, 2011 Czyżby koniec świata się zbliżał wielkimi krokami? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 niekoniecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 wiesz że mam flintę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 skoro siedzisz na gałęzi przyjde obaczyć teren aby ciebie z tej gałęzi ustrzelić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 31, 2011 wiedziałam, że to zbyt piękne :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 ale nie bój nic postaram się ciebie ubić jedną kulą:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 31, 2011 przerwa konserwacyjna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 31, 2011 Doceniam...doceniam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 31, 2011 koniec przerwy pasibrzuchy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 31, 2011 ja tu cały dzień pełniłam wartę a Ty co? obijała się :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Październik 31, 2011 wcale że nie obijała :P na cmentarzu byłam, kupiłam znicze i wieniec, na buty nie wystarczyło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach