Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 28, 2011 dłuższa przerwa konserwacyjna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 Było im korki wykręcić-tak w ramach sąsiedzkiej solidarności :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 28, 2011 ja nie wiem jak Wy możecie tak wstawać rano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 my też tego nie potrafimy ogarnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 28, 2011 kurde mać, muszę jechac do ZUSu, wczoraj nie zdążyłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 Fiacik się rozkraczył i nie dojechał? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 28, 2011 dojechał:P ale mi się godziny poyebały, myślałam że jest trochę wcześniej :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 To co Ty biedaku zrobisz, jak czas przestawią Dopiero ci się godziny pojebią :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 28, 2011 no właśnie nie wiem... chyba o 14 będę wstawać :D bo 13 w chwili obecnej to dla mnie norma :P kurwa, ja nie wiem jak ja się jutro do szkoły zwlekę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 France poproś Mena, żeby za włosy Cię z wyra ściągnął...problem zwlekania będziesz miała z głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 28, 2011 nooo... dosłownie z głowy, dopóki nie odrosną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 nom...i pomyśl, że na czesaczu głów zaoszczędzisz...same kuźwa plusy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 28, 2011 nie ma takiej opcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 Men nie posiada opcji targania Cię za kudły? To jakiś wybrakowany model Zamień go na coś lepszego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 28, 2011 głodnemu chleb na myśli, znajdź se swojego chłopa i niech Cie targa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 France...już wyjaśniliśmy sobie...że mnie nikt nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 28, 2011 chce chce, tylko jeszcze o tym nie wiesz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 tak...nawet ON nie wie :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 28, 2011 ahhh jakie to romantyczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 a juści...jak cholera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 28, 2011 ok France....uciekam na miasto straszyć przechodniów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 28, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 29, 2011 podnoszę, chociaż cholernie ciężkie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 29, 2011 apsik szczekła mrówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 29, 2011 na zdrowie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 30, 2011 może ktoś tu jeszcze zagląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Październik 30, 2011 liche niedobitki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 30, 2011 a gdzie reszta niedobitków? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Październik 30, 2011 odsypiają sobotni wieczór :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Październik 30, 2011 do tej godziny ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach