duch cafe 0 Napisano Listopad 1, 2011 Tez kiedyś tylko i wyłacznie na filmie.Na cafe tez kiedyś ktos taki dowciapny był :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Listopad 1, 2011 W filmie grał Patrick Swejse nie wiem jak sie pisze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Listopad 1, 2011 w zasadzie to się nawet nie orientuję... niby jestem, ale sporo czasu nie siedziałam tak jak wszyscy zresztą... kafe schodzi na psy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Listopad 1, 2011 patrick swayze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Listopad 1, 2011 note avec profonde-- bardzo dokładnie to ujęłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Listopad 1, 2011 dzienks za poprawke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Listopad 1, 2011 spoko, jesteś facetem :) myślę że pisząc demi moore byś się nie pomylił :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Listopad 1, 2011 Na drugi raz pójdę na goge i po kłopocie.:) Teraz po kolacji okrutny głod mnie wziął :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Listopad 1, 2011 ja właśnie nagotowałam sobie bobu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Listopad 1, 2011 Jakos nie przepadam za tym przysmakiem.Wolę biały ser na kolację i nie szkodzi na noc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
note avec profonde 0 Napisano Listopad 1, 2011 a ja nie przepadam za białym serem :P no chyba że domowej roboty twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką, mniammm :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch cafe 0 Napisano Listopad 1, 2011 teraz nie ma problemu z jakimkolwiek serem w sklepie.Do wyboru i koloru i zawartosci % tłuszczu.Mamy, inne smaki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 2, 2011 co za debil kazał mi dziś przyjść do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Listopad 2, 2011 płaci tobie wynagrodzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 2, 2011 kosmaty :0 a fakt...zapomniałam o tym małym drobiazgu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Listopad 2, 2011 mam nadzieje że nie czyta tego topiku:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 2, 2011 dzień dobry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 2, 2011 Ja też mam taką nadzieję :D Levi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Listopad 2, 2011 witam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 2, 2011 A może czyta i chce ci dać premię za to ze siedzisz na kafe? ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Listopad 2, 2011 O Matko a kto tego trupa odkopał?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Listopad 2, 2011 dziś dzień zadusznych:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Listopad 2, 2011 figiel* -> nie ważne kto ważne ze żyje :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 2, 2011 :D :D :D :D figlarka...o matko....stęskniłam się za Tobą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Listopad 2, 2011 we wsi powiadają że tam gdzie te czołgi spaliłeś się pomnik postawi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koleś git pierdoIi zasady Napisano Listopad 2, 2011 Dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 2, 2011 koleś Kosmaty...nie pierdol :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Listopad 2, 2011 Dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacełe kosmatełe Napisano Listopad 2, 2011 możesz sobie pomarzyć nadrzewny:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Listopad 2, 2011 Kosmaty...ale moje marzenia się spełniają :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach